SPORT — 9 august 2013 at 13:30

Liga Tractoristilor incepe la 24 august

by

S-a schimbat modificarea. Liga Tractoristilor va incepe la 24 august, iar de la start nu va lipsi Victoria Chirnogi. Asa vrea Cataros, asa se face, iar „dereglatii” echipelor, lipsiti de luciditate si dominati de Nita Miron, vor aproba. Decizia viitorului fost presedinte al AJF Calarasi este una care incalca Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice din Romania. Nu s-a consultat nici macar Comitetul Executiv, nu s-a cerut votul Adunarii Generale, a fost suficient ca Nita Miron sa fie de acord.
Initial, Bratu Cataros a anuntat ca Liga Tractoristilor va incepe la 17 august. Apoi, s-a razgandit si a mutat startul la 31 august, dupa care a revenit si l-a fixat la 24 august. Cu o saptamana mai devreme va avea loc Adunarea Generala. O sa fie balci. Se vor certa unii cu altii, se va contesta pozitia lui Dumitru Pandrea in fruntea Comisiei de Disciplina si se va incheia fara sa se stabileasca nimic. Duminica, 18 august, incepe Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Participa doar cine vrea, ca sa nu se supere nimeni.

No Comments

  1. vreau sa stiu si io cat costa baremu de inscriere in onoare ????????????

  2. mergeti la sedinta cu delegatii pe data de 17 august si stati de vorba cu presedintele AJF o sa va dea mai multe detalii un barem de arbitraj variaza in functie de transport de kilometrii si de unde este brigada de arbitrii.In privinta inscrierii in campionat este o taxa de inscriere dar mergeti la ajf cel mai bne

  3. poi poate stie cnv ca a fost de curand akolo