SPORT — 7 august 2013 at 14:40

Viitorul Sohatu nu se retrage

by

Zvonurile privind o eventuala retragere a celor de la Viitorul Sohatu din Liga Tractoristilor au fost infirmate astazi de catre finantatorul Doru Cartan. Acesta a precizat ca nu va renunta la echipa de fotbal, campanie de transferuri din aceasta vara avand ca scop intarirea lotului de jucatori. Oficialul de la Sohatu neaga orice tratative cu Venus Independenta privind un eventual transfer al lui Razvan Dumitrica la gruparea condusa de catre Ion Radu – Slick.
„Niciodata, cat sunt eu la Sohatu, nu o sa plece un jucator de la noi la Independenta. Cei de acolo m-au deranjat foarte tare in campionatul trecut. L-am lasat pe Dumitrica sa se duca sa joace cateva meciuri pentru ei, impreuna cu alti baieti, ca sa vad ce caracter au cei de acolo. Ei au vrut sa-l legitimeze fara acordul nostru, i-au cerut doua fotografii si au zis ca rezolva ei transferul la AJF Calarasi”, sustine Doru Cartan.
Finantatorul celor de la Sohatu sustine ca la sedinta cu delegatii echipelor din Liga Tractoristilor se vor produce schimbari majore in organigrama AJF Calarasi. „Nu mai putem sa mergem pe aceeasi linie ca pana acum, cand Comisia de Disciplina i-a facut jocurile lui Independenta. Suntem cativa oameni care bagam bani in fotbalul calarasean si nu vrem sa fim batjocoriti in continuare. Sunt echipe care au arbitrii lor. Exceptandu-l pe Bratu Cataros, se va schimba totul in aceasta vara. Am fost contactat de reprezentantii mai multor echipe si avem de gand sa punem piciorul in prag. Nu se poate ca cei de la Independenta sa isi doreasca sa transfere jucatori de la noi sau de la alte echipe fara sa ne ceara acordul”, promite omul de afaceri care tine in viata pe Viitorul Sohatu.
Astazi, intr-un meci amical, Juventus Colentina a invins pe Viitorul Sohatu cu scorul de 7-0. „In minutul 40, scorul era 0-0. Am cazut fizic in partea a doua a jocului si ne-au dat multe, dar noi nu avem banii celor de la Juventus. Au o echipa foarte buna, vor sa promoveze in Liga a 2-a”, a mai precizat Cartan.

No Comments

  1. Aveti perfecta dreptate domnule Cartan cat va fi presedinte la arbitrii acest individ si cat va fi in continuare la butoane cea care face jocurile murdare in acest campionat umbland si la delegarile arbitrilor asa se va merge in continuare deoarece profesorul Cataros nu are oameni de valoare langa el

  2. bai umflatule ai venit la independenta fara juniori si ai sunat de pe drum sa spui ca esti in pana de masina dar de fapt nu aveai juniori sa musamalizam noi tot sa nu fi amendat iar acum o dai ca te-am deranjat noi sau tu ai acceptat sa joci cu ciocanesti amindoua meciuri de campionat la ei ca nu ai teren iar cind trebuia sa joci cu independenta ai facut teren un maidan unde in ziua meciului ai montat doua statii de autobuz pt bancile de rezerve noi stam in dumitrica al tau sa joace la tine pe o bere .

    • @Florin – sa-mi spui si mie care este dieta pe care tinut-o fiindca trebuie sa slabesc vreo 20 de kilograme pana la sfarsitul anului.

  3. Eu spun ca la Comisia de Disciplina s-au facut jocurile unei echipe care in retur nu s-a prezentat cu echipa de juniori la nicio partida.

  4. Aceasta echipa nu s-a prezentat cu juniori datorita celor din conducerea ajf care toti sunt un cancer pentru fotbalul calarasean si de aceea suntem unde suntem datorita profesorului Cataros care a pus numai neaveniti sa conduca fraiele comisiilor de disciplina si de arbitrii ,nu aceasta echipa a desconsiderat competitia prin neprezentarile de la juniori ci ajf-ul pt ca le-a acceptat ,de aceea nu avem performanta nici la fotbal nici in domeniul arbitrajului

  5. dumitrica razvam va face toata echipa voastra de amatorii ce sunteti