SPORT — 7 august 2013 at 11:04

Oltenita, doar "amicale" de lux

by

CSM Oltenita este o echipa mare si nu isi permite sa joace meciuri amicale in compania oricarui adversar. Primarul Petre Tone a reusit in aceasta saptamana trei transferuri de senzatie. Ionut si Laurentiu Stoica, precum si atacantul Liviu Zeld, toti trei de la Steaua Radovanu, au intrat in programul de pregatire impus de catre antrenorul Florica Mihaila. De asemenea, a fost „rezolvat” si fundasul lui Cristi Stan, in vreme ca Marius Cibu a anuntat ca doreste sa se intoarca la Oltenita dupa ce a sustinut probe de joc la Victoria Chirnogi.
Seria meciurilor amicale de lux va incepe maine, atunci cand CSM Oltenita se va deplasa la Chirnogi pentru a da piept, de la ora 18:00, cu fosta „divizionara C”. Saptamana viitoare, joi, oltenitenitenii vor merge la Modelu, pentru intalnirea cu Inainte, iar doua zile mai tarziu, la Calarasi, Napoli de Calarasi va da piept cu Dunarea Calarasi. Elevii lui Mirel Condei si-au pregatit deja carnetelele pentru a obtine autografe de la vedetele Oltenitei. In acest moment, cei mai importanti jucatori din lotul lui Florea Mihaila sunt Alexandru Mica, Daniel Catana, Cosmin Stoica, Alexandru Lican, Ionut Stoica, Laurentiu Stoica, Fane Porumbel, Marius Cibu, Alexandru Tilintoi, Razvan Copoiu, Liviu Zeld, Cristi Stan si Alexandru Udriste.
La sfarsitul acestei saptamana, echipele modeste din Liga Tractoristilor vor juca meciuri pe masura valorii lor. Astfel, Unirea Manastirea va juca acasa impotriva celor de la Dunarea Gradistea, ocazie cu care s-ar putea sa asistam la debutul pe banca tehnica a gazdelor a lui Gabriel Cotea. De asemenea, Inainte Modelu va intalni pe Dunarea Ciocanesti, iar Venus Independenta va primi vizita celor de la Rapid Ulmeni.

No Comments

  1. mai trebuia sa il ia si pe gelu de la piata ,la adus pe Zeld baiatul ala bea cat toata echipa

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *