SPORT — 7 august 2013 at 13:13

Costica Stefan, batut de doi pilosi

by

Presedintele Dunarii Calarasi, Costica Stefan, a incercat sa obtina un loc in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal ca reprezentant al echipelor din Liga a 3-a. Din pacate pentru fotbalul calarasean, oficialul echipei fanion a judetului a obtinut doar patru voturi. Rezultatul nu trebuie considerat un esec, mai ales ca cei care au castigat alegerile, Alexa Krenek si Marius Burca, au fost votati la presiunile exercitate de catre Adalbert Kassai, secretarul general al FRF.
Gazeta Sporturilor a publicat in editia de astazi un scurt material in care explica cum a reusit Burca, presedintele lui Metaloglobus Bucuresti, sa intre in Comitetul Executiv. „Marele merit al lui Burcă e acela că Daniel Kassai, fiul secretarului general al federatiei, joacă la Metaloglobus!”, au povestit oficiali din L3 pentru publicatia condusa de catre Ovidiu Ioanitoaia. Click aici pentru articolul complet!
In aceeasi publicatie, Cristian Geambasu publica un editorial senzational despre Alexa Krenek, presedintele celor de la CS Osorhei, echipa din judetul Bihor.  „Umblă vorba că Alexa Krenek frecventează localuri deocheate la toartă cu arbitri şi oficiali federali. Puşchea pe limbă, nu cred în ruptul capului! Si dacă părintele s-a dus acolo, convingerea mea este că a făcut-o ca să-i afurisească pe păcătosi şi să le îndrepte pe păcătoase întru sfînta cale a fotbalului. De aceea, zic eu că prezenţa unei feţe bisericesti în Comitetul Executiv nu este doar binevenită, ci absolut necesară. Cel rău stă la pandă acolo unde nu te astepti”, scrie Geambasu. Click aici pentru articolul complet!
 

Comments are closed.