SPORT — 6 august 2013 at 18:46

Manastirea, ce gluma proasta!

by

La finalul sezonului trecut, Unirea Manastirea anunta prin vocea antrenorului Florin Stancu ca formatia de pe malul Mostistei va ataca promovarea in Liga a 3-a in sezonul 2013-2014. Viceprimarul Bogdan Gingasu s-a conformat si a realizat in aceasta vara o campanie de transferuri fara precedent. La Manastirea nu a venit nici un jucator si asta nu e tot. Fepzy Constantin a plecat la Chirnogi, iar Radu Vlad, singurul jucator din Liga Tractoristilor care a primit locuinta de serviciu, s-a transferat la Rapid Ulmeni. Superb!
In aceste conditii, elevii lui Florin Stancu au obtinut rezultate de exceptie in aceast vara. Manastirea nu a reusit sa castige nici unul dintre cele trei meciuri amicale disputate pana acum. Daca Modelu nu le-a dat nici o sansa manastirenilor, adversarul de astazi, Victoria Chirnogi, a fost ceva mai amabil. Unirea a reusit sa deschida scorul din penalty, dupa ce Sorin „Tibisor Lung” Budeanu le-a facut un cadou, ca orice gazda primitoare, celor de la Manastirea.
Mult mai bine pregatiti fizic, chirnogenii au intors scorul, astfel ca tabela a aratat la un moment dat 4-1. Meciul a fost urmarit din tribuna de catre primarul Chirnogiului, Irinel Roman, care a surprins pe toata lumea prin faptul ca a ales sa urmareasca aceasta partida amicala. Jocul nu s-a incheiat inainte ca Manastirea sa reuseasca un euro-gol, scorul final fiind 4-2 pentru formatia antrenata de catre Adrian Cristea.
Sambata, cu incepere de la ora 11:00, formatia pregatita de catre Florin Stancu va avea din nou prilejul sa se faca de ras. Unirea va juca pe teren propriu in compania celor de la Rapid Ulmeni. In aceeasi zi se va disputa partida de verificare dintre Inainte Modelu si Dunarea Ciocanesti.

No Comments

  1. vezi ca ulmeni joaca cu venus.