SPORT — 5 august 2013 at 01:19

Transfer istoric in Liga Tractoristilor

by

Am crezut cu totii ca anul 2013 va ramane in istorie drept anul in care Papa Benedict al XVI-lea a „demisionat”, lasandu-i locul Papei Francisc. Ne-am inselat. 2013 nu va ramane in istorie nici anul in care a avut loc editia cu numarul 100 a Turului Frantei, nici anul in care Jurnalul National a implinit 20 de ani, nici anul in care Gigi Becali a fost condamnat la inchisoare si nici anul in care Adrian Nastase a fost eliberat din inchisoare. 2013 va ramane in istorie drept anul in care Adi Oprea – Motorina a trecut de la Venus Independenta la rivala de moarte a celor de la Coade, Dunarea Ciocanesti. Practic, istoria contemporana are de acum trei repere: Revolutia din 1989, Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 si transferul lui Motorina de la Independenta la Ciocanesti in 2013.
Deocamdata, mutarea este tinuta la secret de catre oficialii Barcelonei de Calarasi, care se tem de o revolta a suporterilor din localitate. Fanii lui Venus cred ca este doar o gluma. „Te cred daca imi spui ca s-a transferat Messi de la Barcelona la Real Madrid, dar nu te cred cand spui ca Motorina o sa plece de la noi la Ciocanesti”, a spus un ultras din Independenta. Mutarea a luat-o prin surprindere si pe Nita Miron, femeia de serviciu a AJF Calarasi oprindu-si pentru cateva clipe aspiratorul, in semn de protest. „Maica, la mine nu a venit nimeni ca sa imi ceara sa le inscriu transferul si nici nu cred ca o sa accept asa ceva. Sa vedem si ce zice nea Puiu, dar va spun eu ca sigur nu este de acord. Ce exemplu se da cu acest transfer? Nu e bine deloc. Daca nu facem ceva, maine sau poimaine o sa aflam ca Vadim Tudor, care a fost exclus din PRM, s-a inscris in UDMR. Mie nu mi se pare normal si cred ca am dreptate, sunt cel mai experimentat om de fotbal din Calarasi”, este de parere femeia de serviciu a AJF Calarasi.
Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, a reactionat pe Facebook: „Transferul lui Motorina de la Independenta la Ciocanesti este imbucurator. Trebuie sa credem in minuni. Daca se face acest transfer pe care multa lume il credea imposibil pana acum, de ce sa nu se construiasca si o hidrocentrala pe Dunarea, la Calarasi?”, este mesajul postat de „baronul” calarasean.
Adi Oprea a evoluat sambata pentru Dunarea Ciocanesti in meciul pe care vicecampioana judeteana l-a disputat la Dor Marunt. Elevii lui Aurel Jecu s-au impus cu scorul de 7-1, prima reusita a oaspetilor apartinandu-i lui Motorina. „S-a cunoscut prezenta lui in teren. Mi-a spus ca vrea sa joace la noi si ca o sa rezolve singur transferul. Avem mare nevoie de el. A muncit foarte mult si este un jucator de care avem nevoie”, a declarat Cornel Ticu, cel mai important jucator al celor din Ciocanesti. La gazde a evoluat Petre Penita, jucator care este dorit la Dunarea Calarasi de catre presedintele Costica Stefan.
In acest moment, Dunarea Ciocanesti are un lot mai slab decat in sezonul precedent. George Serban – Zena a anuntat ca nu mai poate evolua pentru vicecampioana judeteana din cauza unor probleme de sanatate foarte grave. Mai mult, Daniel Munteanu a ales sa se mute la Victoria Chirnogi, acolo unde este dorit cu ardoare de catre antrenorul Adrian Cristea,
In aceasta perioada, chirnogenii mai poarta negocieri cu Fepzy Constantin, care a evoluat ultima oara la Unirea Manastirea. „Nu mai merg la Manastirea. Nu au fost seriosi cu mine. Nu mi-au dat banii pentru transport. Ne-am strans mana si ne-am despartit. Nu avea rost sa ne pacalim in continuare”, a spus experimentatul atacant. La Chirnogi ar mai putea ajunge Fane Porumbel si Alexandru Mica, insa pentru cei doi se mai lupta si Rapid Ulmeni.

No Comments

  1. In sfarsit au scapat de el. La ciocanesti nu va marca mai mult de 5 goluri pt k nu mai il are pe voinescu . Independenta si.a luat atacant serios in locul sau

  2. a luat pe cineva in locul lui motorina? da nu cred ca il lasa slic la ciocanesti pe grasut.

  3. motorina pleaca sigur. Conducerea echipei se afla in trataive cu mai multi atacanti intre acestia numarandu-se mihai costea, kapetanos si marica :))))

    • transferul lui motorina de la independenta la ciocanesti? e ca si cum lacatus s-ar fi transferat de la steaua la dinamo