SPORT — 5 august 2013 at 13:49

Costica Stefan, doar patru voturi

by

Presedintele Dunarii Calarasi, Costica Stefan, a candidat astazi la un loc in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal ca reprezentant al echipelor din Liga a 3-a. Dintre cei sase candidati, oficialul calarasean a obtinut cele mai putine voturi, patru. Alegerile au fost castigate de catre Marius Burca, de la Metaloglobus Bucuresti, si de catre Alex Krenek, de la CS Osorhei. Marele invins este Marian Rusen. Daca presedintele Dunarii nu ar fi candidat, cele patru voturi ar fi putut ajunge la oficialul celor de la Juventus Colentina, care ar fi reusit sa revina in Comitetul Executiv dupa o pauza de un an.
In ceea ce priveste sezonul competitional 2013-2014, incertitudinea inca persista. Astazi, s-a decis doar ca Liga a 3-a sa fie organizata sub forma a sase serii de cate 12 echipe. Sezonul regulat va incepe la 30 august. Dupa 22 de etape, vor avea loc jocurile din play-off, la care vor participa primele sase clasate, si cele din play-out, la care vor lua parte ultimele sase clasate. Componenta seriei din care va face parte Dunarea Calarasi va fi facuta publica la 14 august, la aceeasi data urmand sa fie anuntat si programul meciurilor.
Turul campionatului va incepe la 30 august si se va incheia la 8 septembrie. Tot in 2013 se vor disputa si cinci meciuri din retur, astfel ca elevii lui Mirel Condei vor intra in vacanta abia dupa 13 decembrie. In 2014, campionatul va fi reluat la 28 februarie, finalul sezonul regulat fiind programat la 4 aprilie. Incepand cu 11 aprilie vor incepe meciurile din play-off si play-out. Deocamdata nu se stie cate echipe promova din Liga a 3-a si nici cate vor retrograda.

Comments are closed.