SPORT — 4 august 2013 at 09:07

Dunarea aduce doua piese grele

by

Cu o luna de zile inainte de startul campionatului, Dunarea Calarasi continua sa actioneze pe piata transferurilor din fotbalul mic si foarte mic. Pana acum au fost legitimati Huzuneanu, de la CS Tunari, Andrei, de la CS Balotesti, Draganita, de la Dinamo Bucuresti, si Gheorghe, de la Dunarea Ciocanesti. Petre Penita, cel mai bun jucator din Liga Tractoristilor, este asteptat si el sa isi puna semnatura pe contractul oferit de echipa fanion a judetului. Presedintele Costica Stefan sustine ca este doar o chestiune de zile pana cand atacantul de la Dor Marunt va fi legitimat. Daca totul va decurge conform planului, Penita va putea fi folosit de Mirel Condei in meciul din turul al 3-lea al Cupei Romaniei, programat la 14 august. Adversarul calarasenilor inca nu este stiut.
Saptamana viitoare, doua nume mari din fotbalul calarasean ar putea ajunge la Dunarea. Este vorba despre portarul Gabriel Popa si de mijlocasul Victor Petre. „M-am intalnit cu Popa si mi-a spus ca maine va merge la Ploiesti ca sa obtina imprumutul de la Astra la Dunarea. Miercuri o sa primim un raspuns si in ceea ce il priveste pe Victor Petre. Am vorbit cu Vasile Neagu, antrenorul de la CS Afumati, si cred ca sunt sanse 95% ca sa realizam acest transfer”, a declarat Costica Stefan. In vederile Dunarii se mai afla si Cezar Stancu, un portar care a evoluat ultima oara in Cipru. Acesta este asteptat maine la Calarasi pentru a se pregati sub comanda lui Mirel Condei. Pentru a-l putea legitima pe goal-keeper, Dunarea trebuie sa astepte sosirea „cartii verzi” a jucatorului.
Altfel, calarasenii vor disputa in saptamana ce urmeaza doua jocuri amicale. Primul este programat miercuri, in deplasare, de la ora 18:00, cu Rapid Fetesti. Al doilea meci de verificare este unul international, adversarul numindu-se Dorostol Silistra, formatie la care a activat ca jucator Costica Stefan.

Comments are closed.