SPORT — 4 august 2013 at 11:12

Amicalul Chirnogiului, anulat de viscol

by

Victoria Chirnogi trebuia sa dispute ieri un joc amical in compania celor de la Unirea Spantov, revelatia returului Seria A a Categoriei Remorca in sezonul precedent. Partida nu s-a mai disputat din cauza faptului ca spantovenii au fost surprinsi de un viscol napraznic si au ramas inzapeziti la iesirea din sat si nu au mai putut ajunge la Chirnogi. Acest fapt demonstreaza ca autoritatile sunt mereu surprinse de capriciile vremii. De aceasta data, drumarii nu au nici o scuza. Ninsorile in luna august se intalnesc an de an la Spantov.
„Noi tinem foarte mult la traditii. Ne deplasam la fiecare meci cu un tractor tras de remorca, in semn de respect fata de Liga Tractoristilor, la care tanjim, si fata de Categoria Remorca, in care activam. La iesirea din sat, tractorul a luat-o inainte si nu s-a mai intors nici acum, iar remorca a ramas pe loc. Ii rugam pe cei de la Chirnogi sa ne trimita tractorul inapoi. Stim ca este la ei pentru ca ei au nevoie de cat mai multe tractoare pentru a putea sa il convinga pe Bratu Cataros ca trebuie sa joace in Liga Tractoristilor”, a declarat Niki Gheorghescu, primarul comunei Spantov.
In alta ordine de idei, conducatorii formatiei din Chirnogi incearca sa schimba denumirea clubului. Astfel, Victoria s-ar putea transforma cat de curand in Sportul, denumire care a mai existat in fotbalul chirnogean in perioada de glorie sportiva a comunei conduse acum de catre primarul Irinel Roman.
Ieri, Venus Independenta, echipa care are cele mai mari sanse la castigarea unui noi titlu de campioana judeteana, a invins in deplasare, intr-un joc amical, pe Viticola Fetesti. Elevii lui Ilie Zeciu s-au impus cu 6-2, replica formatiei ialomitene fiind una destul de palida.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *