Special — 2 august 2013 at 19:33

Selectie la Portul Calarasi

by

Portul Calarasi, cel mai important club care se ocupa de crestere juniorilor din judetul Calarasi, face progrese tot mai mari. Luna trecuta, grupa de copii antrenata de catre Dan Andronache s-a aflat in cantonament la Azuga – Prahova. Trebuie retinut ca acesta este singurul cantonament montan efectuat de catre o echipa de fotbal din judetul nostru in vara acestui an. Nici macar Dunarea Calarasi nu si-a permis un asemenea „lux”.

„Am facut cate doua antrenamente in fiecare zi. Dimineata aveam alergare in pat, iar inaintea pranzului se desfasura o sedinta de pregatire pentru tehnica si tactica”, a declarat Bogdan Leu, unul dintre finantatorii clubului calarasean. In perioada petrecuta la munte, juniorii de la Portul au disputat si o serie de meciuri amicale extrem de importante.
Portul Calarasi – Brasovia Brasov 3-2
Portul Calarasi – Tampa Brasov 6-1
Portul Calarasi – Benta Brasov 2-2
Portul Calarasi – Astra Giurgiu 7-1
In perioada urmatoare, antrenorul Dan Andronache va incerca sa isi intareasca echipa prin aducerea catorva jucatori din judet. „Vrem sa facem selectie prin comune. Am fost la toate scolile din Calarasi, cunoastem foarte bine situatia din oras. Acum vom merge prin judet. Sunt convins ca sunt fotbalisti foarte buni peste tot. Am gasit doi copii extraordinari la Dragalina si asta ne-a determinat sa marim aria de selectie. Toti cei care vor sa joace fotbal sunt asteptati la selectie”, a precizat Leu.

No Comments

 1. cel mai important club de copii este atletic junior cu rezultate remarcabile la competitii si au in jur de 100 de copii,la portul este altceva…

  • portul calarasi are cu actualul actionariat 1 an de existenta, grupe de la 2000-2008, 80 de copii la antrenamente, echipe net superioare atleticului la grupele 2000, 2001,2002,2003, 2005
   De partea atleticului este doar traditia de 7 ani, atat.
   Cred ca vezi 100 de copii la antrenament dupa ce bei 10 beri.
   Doar grupa 2004 este o echipa de perspectiva, restul doar amintiri.