SPORT — 31 iulie 2013 at 19:38

Invincibilul Mirel Condei

by

Dunarea Calarasi a inceput cu dreptul sezonul competitional 2013-2014. Dupa o serie de jocuri amicale in care au obtinut o singura victorie, victima fiind o echipa din campionatul judetean Constanta, elevii lui Mirel Condei au jucat astazi, in deplasare, impotriva celor de la Progresul Cernica. Echipa fanion a judetului s-a impus cu 3-1 in fata formatiei ilfovene si s-a calificat in turul al treilea al Cupei Romaniei.

Dunarea l-a avut in poarta pe Cinaru, jucator transferat de la Baneasa – Constanta in vara acestui an. Titularizarea sa a fost posibila pentru ca oamenii din conducerea clubului nu au gasit inca un goal-keeper de valoare, care sa accepte sa evolueze atat la futsal, cat si la fotbal. Mircea Stefan, liderul din teren al calarasenilor, a reusit sa marcheze de doua ori. Reusita zilei i-a apartinut lui Silva Matei, care a inscris cel de-al treilea gol al Dunarii. La scorul de 3-1, gazdele au ratat o lovitura de pedeapsa.
Mirel Condei s-a aflat astazi la cea de-a sasea partida oficiala pe banca tehnica a Dunarii Calarasi. Antrenorul a debutat cu o infrangere la 3 mai, pe terenul celor de la Rm. Sarat, scor 1-0, iar de atunci nu a mai pierdut nici un joc. Printre victimele sale s-au numarat Viitorul Axintele si Gloria Buzau, echipe care vor evolua in Liga a 2-a, si Metaloglobus Bucuresti, cea mai buna formatie din Seria C2.
 

2 Comments

  1. invincibil !!! nu are nici-o treaba cu meseria asta,este f slab nu stiu cum il tine oamenii aia pe acolo,am fost si eu cateva zile pe acolo si mi-am dat seama. o rusine pt dunarea ca nu aduce un antrenor .

  2. nu au bani sa aduca antrenor si nu au un obiectiv indraznet,asa ca nu are rost.