SPORT — 27 iulie 2013 at 09:09

Ulmeni, a doua remiza consecutiva

by

Rapid Ulmeni a realizat o campanie de achizitii fara precedent in istoria echipei. Astfel, formatia din Valea lu’ Soare s-a intarit cu Marius Radu, Daniel Deacu si Viorel Nastase, toti trei de la Victoria Chirnogi. De asemenea, in aparare a fost adus Radu Vlad, care a evoluat in sezonul trecut pentru Unirea Manastirea. Antrenorul Gheorghe Dita, care a mai fost in trecut pe la Chirnogi si Fundulea, intentioneaza sa aduca o serie de jucatori din Bucuresti.

Astazi, rapidistii au disputat un meci amical in deplasare, impotriva celor de la Dunarea Ciocanesti. Partida s-a incheiat cu scorul de 4-4. De la oaspeti a impresionat Nastase, atacantul venit in aceasta vara la Ulmeni reusind sa marcheze de trei ori. „Am condus cu 3-1, apoi au condus ei cu 4-3 si s-a terminat 4-4.  Fata de sezonul trecut, noi avem o echipa mai slaba. Trebuie sa ne intarim serios. Vom aduce jucatori de la Bucuresti. La Calarasi nu mai gasim pe nimeni”, a declarat Cornel Ticu, liderul din teren al celor de la Ciocanesti.
Fata de sezonul precedent, vicecampioana judeteana i-a pierdut pe Daniel Gheorghe, care a plecat la Dunarea Calarasi, si pe Marius Serban – Zena. Acesta sufera de o afectiune grava a piciorului si trebuie sa faca o pauza de un an de zile. In aceste conditii, la Ciocanesti este posibil sa ajunga Tutuianu, Onofrei si Beia, jucatori care in stagiunea precedenta au evoluat pentru Inainte Modelu.
Sambata trecuta, Rapid Ulmeni a disputat un alt joc amical in deplasare. La Modelu, elevii lui Gheorghe Dita au incheiat la egalitate, scor 4-4. Astazi, intr-un alt meci amical, Inainte Modelul, cu Virgil Bogatu antrenor, s-a impus cu 4-2 pe terenul celor de la Unirea Manastirea.

Comments are closed.