SPORT — 26 iulie 2013 at 19:15

Cataros inchide turul dupa Ignat

by

Fotbalul calarasean traieste o vara tulbure. Echipa ca Modelu, Ulmeni sau Manastirea s-au intarit si promit ca vor rupe norii in viitorul sezon al Ligii Tractoristilor. Din pacate, putinii antrenori din judetul Calarasi nu stiu cand va incepe campionatul. Initial, s-a vehiculat data de 17 august, insa Bratu Cataros, viitorul fost presedinte al AJF Calarasi, a hotarat ca la acea data sa se desfasoare sedinta cu delegatii echipelor. Prima etapa a sezonului este planificata abia la 31 august.

In conditiile in care Victoria Chirnogi va fi primita in Liga Tractoristilor, desi regulamentul spune ca trebuie sa joace in urmatoarele trei sezoane in Categoria Remorca, noul campionat va fi alcatuit din 18 echipe. Asta inseamna ca ultima etapa din tur se va desfasura la 21 decembrie, a doua zi dupa Ignat, atunci cand traditia spune ca trebuie taiat porcul. Politica lui Bratu Cataros este absolut halucinanta, insa asta nu reprezinta o noutate. Afland ca vor avea de jucat pana de Craciun, mai multi jucatori din Liga Tractoristilor intentioneaza sa-si cumpere schiuri pentru meciurile din luna decembrie.
Deocamdata nu se stie daca AJF Calarasi ii va invita in competitie pe cei de la Plataresti sau de la Belciugatele. Nu se stie nici programul, lucru deranjant pentru antrenori ca Adrian Cristea, Florin Stancu, Ionut Constantin, Emilian Adam, Virgil Bogatu sau Ilie Zeciu. Acestia si-ar fi dorit sa-si cunoasca deja adversarii din primele etape. Din pacate, fotbalul calarasean este condus de un incompetent care habar nu are ca orice formatie pregateste un sezon competitional folosind un plan prin care se urmareste atingerea unui varf de forma in perioada jocurilor cele mai grele.

Comments are closed.