SPORT — 23 iulie 2013 at 19:18

Chirnogi a ramas fara jucatori

by

Dupa ce primarul Irinel Roman a hotarat ca Victoria Chirnogi sa se retraga din Liga a 3-a, viitorul clubului condus de catre Mircea Dan este incert. Conform ROAF, chirnogenii trebuie sa activeze acum in Categoria Remorca. Bratu Cataros, viitorul fost presedinte al AJF Calarasi, vrea sa creasca numarul de echipe din Liga Tractoristilor de la 16 la 18, astfel incat sa faca loc Victoriei pe prima scena a fotbalului calarasean.

Reprezentantii celor mai importante echipe din judet sunt nemultumiti de intentia lui Cataros, care nu este doar neregulamentara, ci si costisitoare din punct de vedere financiar. Intr-o perioada in care toti primarii se plang ca au bugete foarte mici, AJF Calarasi extinde competitia, astfel incat fiecare formatie sa-si prelungeasca activitatea cu o luna de zile. Cataros se apara si sustine in fata tuturor ca presiunile politice sunt foarte mari in acest moment si nu isi permite sa-i trimita pe chirnogeni in Categoria Remorca.
Mai mult ca sigur, Victoria Chirnogi va activa in Liga Tractoristilor, insa reprezentantii unor echipe de top precum Independenta, Ciocanesti, Modelu sau Fundulea vor sa ceara ca fosta „divizionara C” sa nu poate reprezenta judetul Calarasi la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a in urmatoarele trei sezoane competitionala. Situatia este foarte neclara la Chirnogi, astfel ca cei mai importanti jucatori si-au gasit deja alte angajamente.
Astfel, CS Tunari, formatie care va activa in Liga a 3-a, l-a luat de la Chirnogi pe antrenorul Virgil Nitoi, iar acesta a adus cu el o adevarata colonie de chirnogeni. Astfel, Porumbel, Chitulescu, Bidirean, Mocanu si Cristi Panait vor evolua pentru ilfoveni incepand din campionatul viitor. Gigi Ionita, „capitanul” Victoriei, ar putea ajunge si el sub comanda lui Nitoi, insa evita sa dea un raspuns deoarece mai este dorit la Oltenita si la Manastirea. De asemenea, alti trei chirnogeni, Daniel Deacu – Bendeac, Marius Radu – Saxon si Viorel Nastase – Baterie, s-au transferat la Rapid Ulmeni. In aceste conditii, Andrei Chirita este singurul jucator important care a ramas la Chirnogi, dar si acesta pare atras de un transfer la Oltenita.

Comments are closed.