SPORT — 16 iulie 2013 at 17:41

Cataros pregateste o noua manevra

by

Chirnogenii traversează momente financiare delicate anunţând că nu sunt interesaţi de Cupă dar nici de liga a 3-a. Miercuri, 17 iulie, Victoria ar fi trebuit să evolueze în turul inaugural al Cupei României, ediţia 2013/2014 însă nu va mai face deplasarea la Cocora pentru a juca împotriva Voinţei. În astfel de condiţii ialomiţenii câştigă cu 3-0 la masa verde calificându-se în turul secund.

Click aici pentru continuarea articolului!
 

No Comments

 1. Macar o data in viata lui de conducator Dl Cataros sper sa respecte regulamentul indiferent de numele echipei sau influenta unor persoane.In Germania se considera infractiune si abuz in serviciu si se pedepseste conform legilor in vigoare, deci dl Cataros sper sa fie atent ca s-ar putea sa faca cateva drumuri pe la tribunal pentru lamuriri, contestatari exista si nu vor sta degeaba, atata vreme cat echipele care participa la o competitie organizata si acreditata de instantele inalte cotizeaza si sunt neindreptatiti.
  Va saluta Gigi!

 2. Asa e taranul,prefera sa joace pe maidane, cu echipe de amatori decat pe un stadion conform standardelor de joc cu o echipa semi-profesionista.
  Oricum,titlul face tot articolul!

 3. Batman, o competitie se joaca in primul rand dupa regulament, dupa care sigur ca trebuie sa aliniezi conditiile optime de desfasurare a jocurilor.Asta nu inseamna ca daca am echipa si teren trebuie sa fiu cel mai cel din parcare si nu in ultimul rand o competitie inseamna Fair Play, deci respectati competia fi-ti Fair Play.Conform regulamentului Victoria Chirnogi trebuie sa participe in liga onoare.
  Va pupa tata!

 4. a zis bine nea gigi. trebuie respectat regulamentul desi si eu as juca la chirnogi decat la altii ca sa nu dau nume.

 5. Si eu optez pentru Chirnogi in liga a IV-a dar ce sa intelegem? Joaca baza sportiva? Echipa aceasta nu a fost in stare sa se prezinte la meciul de cupa si se lauda ca au buget si intentii serioase. M-am razgandit

 6. @ionut:N-ai inteles intentia lor,,astia n-au jucat la meciu de cupa ca sa fie exclusi din liga3a si automat trimisi in liga4a.