SPORT — 2 iulie 2013 at 11:04

CSM Calarasi, fara jucatori

by

In perioada 8-10 iulie va avea loc la Bucuresti, la Sala Lucian Grigorescu din cartierul Floreasca, turneul de handbal masculin pentru obtinerea unui loc in Liga Nationala. La startul competitiei se vor afla CSU Ploiesti, CSM Calarasi, U Cluj-Napoca si Extrem Baia Mare, FRH programand in fiecare zi cate doua partide. Calarasenii vor disputa primul meci impotriva celor de la Extrem Baia Mare.

Maramuresenii au o formatie foarte puternica. „Extrem Baia Mare, in pauza de iarna, si-a trimis cei mai buni jucatori la Minaur Baia Mare, care a promovat in Liga Nationala. Acum, jucatorii s-au intors la Extrem Baia Mare si au drept de joc la aceasta echipa deoarece ei au fost doar imprumutati la Minaur. Regulamentul acestui turneu de baraj este foarte ciudat. Nu au drept de joc handbalistii care au fost transferati in aceasta vara, ci doar cei care au evoluat in sezonul trecut. Noi suntem intr-o situatie delicata. Ne-au plecat jucatori valorosi precum Mocanu, Libertz, Vasiliu sau Nenita si nu avem pe cine sa punem in loc”, a declarat antrenorul Sabin Dacau.
REGULAMENTUL TURNEULUI DE BARAJ
Pentru completarea locurilor din Liga Nationala (pana la 12 echipe) si solutionarea cazului in care una sau mai multe echipe cu drept de participare in Liga Nationala nu se inscriu sau se retrag inainte de inceperea competitiei, in perioada 08–10.07.’13 FR Handbal organizeaza la Bucuresti, Sala L. Grigorescu, Turneul de baraj pentru promovarea in Liga Nationala (feminina si masculina).
              Au drept de participare echipele retrogradate din Liga Nationala si echipele clasate pe locul doi in seriile Diviziei A care au drept de promovare ( mai putin echipele de juniori si echipele cluburilor din Liga Nationala ).
            Daca o echipa din Divizia A nu se inscrie la Turneul de baraj, locul acesteia poate fi luat de urmatoarea clasata.
         Sportivilor ale caror contracte si-au incheiat valabilitatea (la data pentru care au fost semnate) dupa terminarea Ligii nationale sau Diviziei A, li se acorda drept de joc la Turneul de baraj pentru promovarea in Liga Nationala.
        Nu au drept de joc sportivii care s-au transferat de la alte echipe la echipele participante la turneu.
        Daca echipa  care si-a castigat dreptul de a se inscrie in Liga Nationala nu indeplineste cerintele de participare, locurile acestei va fi luat de urmatoarea clasata la Turneul de baraj.
        Programul jocurilor se va stabili conform Tabelei Berger, numerele de ordine fiind : nr. 1 – loc 11 Liga Nationala, nr. 2 – loc 12 Liga Nationala, nr. 3 – una din locurile 2-4 din Divizia A seria Est si nr. 4 – una din locurile 2-4 din Divizia A seria Vest.
      Echipele susmentionate vor transmite in scris pana la data de 02.07.’13, ora 13:00 inscrierea la Turneul de baraj pentru promovarea in Liga Nationala. 

Comments are closed.