SPORT — 29 iunie 2013 at 18:10

Gradistea, in Liga Tractoristilor!

by

Senzational! Asa ceva numai in Liga Tractoristilor se putea intampla. Dupa ce a invins in deplasare, cu 2-1, pe Dunarea Gradistea, in turul meciului de baraj pentru obtinerea unui loc in Liga a 4-a, Viitorul Plataresti a pierdut meciul retur, programat astazi, pe teren propriu, cu incepere de la ora 17:30. Vina pentru aceasta infrangere nu apartine jucatorilor, ci oamenilor din conducerea administrativa.

„Ne-a bulversat foarte tare faptul ca meciul a fost programat la ora 17:30, dupa ce noi am jucat in luna iunie numai la ora 18:00. Eu am pus pe cineva din comuna sa se ocupe de organizarea meciului cu Gradistea si am aflat abia la ora 16:00 ca nu avem o persoana care sa ne poata asigura asistenta medicala. Am facut tot ce a depins de mine, dar persoana respectiva a ajuns la Plataresti abia la ora 17:55, astfel ca am pierdut meciul cu 3-0. Le-am cerut arbitrilor si celor de la Gradistea sa jucam, dar primarul de la Gradistea nu a fost de acord”, a povestit Nelu Lazar, viceprimarul comunei Plataresti.

No Comments

 1. Daca as fi fost in locu-l lu-i cataros i-as exclude din liga tranctoristilor pentru lipsa de fair-play,jucati mai pe teren sa vada omu care e mai bun.

 2. Tipic…nu stiu daca VREODATA la Plataresti a fost pregatit vreun meci in conditii optime de joc !!! Pacat !!! Oricum, sa ne vedem lungul nasului, ca nu suntem de Liga Judeteana !! Scuze daca am fost dur copii 🙂 Bafta

 3. Ce bn imi pare k nu mai e Plataresti in seria a 4 gata cu tarani la onoare cu ei k acolo le e locul gata cu batai certuri si scandaluri sa terminat adio Plataresti paaaa…Bun venit in Liga 4 Dunarea Gradistea…bv voua..:):)

 4. Stefan cel Mare

  Daca as fi in locul dumneavoastra , domnule Viceprimar , nu as mai vorbi . Ati pus numai piedici acestei echipe din Plataresti . Cu atatea cadre medicale de la Spitalul Plataresti ati vrut sa aduceti o asistenta medicala de la nu stiu cat zeci de km .
  Atat in meciul cu Curcani,cat si in meciul cu Gradistea v-ati indeplinit sarcinile de serviciu .
  RUSINE !

 5. acum cateva zile spuneam cate ceva despre regulament si eram luat la misto de cei de la Plataresti totul era in regula cu echipa lor si acum s-au facut de ras. Mai bine ii lasa pe altii sa joace meciul de baraj care ar fi trebuit sa joace in locul lor.

 6. vinovat este delegatul echipei gazda care nu a stiut sa gestioneze situatia. Daca ar fi cunoscut regulamentul avea 30 de minute la dispozitie sa pregateasca inceperea meciului.

  • esti un terminat, daca ai fi stiut regulamentul nu ai mai fi postat asa ceva…

   • TERMINAT ESTI TU BADEA pentru ca daca vorbim de ROAF trebuia aplicat art. 43,
    alin. 1 – Terenul de joc este neregulamentar in urmatoarele situatii:
    a) gardul imprejmuitor este deteriorat sau lipseste;
    b) nu este marcat sau este marcat neregulamentar;
    c) lipsesc sau sunt deteriorate ori neregulamentare portile, plasele sau steagurile de colt;
    alin. 2 – Teren de joc neregulamentar -„In situatia in care echipa organizatoare nu remediaza deficientele aratate la art. 43.1 in maxim 30 de minute de la ora oficiala de incepere, jocul nu se va mai disputa, iar echipa in cauza va fi sanctionata cu pierderea jocului prin forfait. Termenul de 30 de minute se aplica si in cazul in care deficientele aratate anterior apar dupa inceperea jocului, fiind calculate de la momentul intreruperii jocului de catre arbitru”.
    alin. 3 Acest termen nu poate fi cumulat cu cel acordat pentru asigurarea asistentei medicale.
    SI NU art. 56 alin. 5 din ROAF – Asistenta medicala „Arbitrii sunt obligati sa nu inceapa jocul daca medicul delegat sau, dupa caz, asistentul medical delegat, nu se prezinta la teren in maxim 15 minute de la ora oficiala la care este programat jocul”.
    Tinand cont ca medicul echipei gazde s-a prezentat la ora 17.55 mai erau 5 minute in care delegatul echipei organizatoare putea sa aplice art. 43 fapt ce stia inca de la ora 16.00 ca nu poate avea asistenta medicala. Din pacate prostia se plateste.
    Citeste regulamentul d-le Badea inainte sa jignesti …

    • bai omule terminat k altfel nu iti pot spune, imi cer scuze, dk nu ai medic la revedere…ce imi spui tu mie de roaf dk tu habar nu ai cu regulamentul in mana… la 17 46 sanatate, poti sa nu ai tu porti steaguri sau ce mai vrei, dar daca nu ai medic la 17 46 poti sa pleci acasa, ai inteles? scuze pt jigniri dar sunt fondate…

    • Nu exista o ordine in care trebuiesc aplicate articolele din ROAF, iar in ce ai copiat mai sus, este precizat foarte clar: “Arbitrii SUNT OBLIGATI SA NU inceapa jocul daca medicul delegat sau, dupa caz, asistentul medical delegat, nu se prezinta la teren in maxim 15 minute de la ora oficiala la care este programat jocul”. Nu specifica nicaieri ca ar putea sa mai astepte inca 15 minute in cazul in care terenul ar fi neregulamentar.

 7. cartile su facut sambata la calarasi cand vice primarul de la plataresti si primarul de la gradistea au fost chemati la sediul partidului pentru a aranja meciul sa fie castigat de gradistea cum a fost castigat si cel cu curcani adica vandute de catre vice primarul din plataresti de oare ce gradistea nu ere in stare sa bata pe plataresti avand o echipa mai puternica in frunte cu portarul Sector:)

 8. si lazar e tot de la pdl
  e bine sa vedem ce blaturi e mai facut gradistea
  despre cel de la floroaica s-a scris

 9. Bai baieti nu mai criticati daca nu stiti despre ce e vorba.Acest om Nelu Lazar este cel mai prost viceprimar pe care am putut sa vad vreodata.La dus pe el capu sa tranteasca meciu’ si a pus-o pe doamna asistenta sa nu raspunda la telefon si sa nu iasa din casa.in timp ce alti oameni umblau de nebuni dupa asisten medical.Rusine

 10. cel care se „intituleaza” suporter are dreptate….daca delegatul celor de la Plataresti cunostea regulamentul si stia toate „manevrele” aveau la dispozitie 30 de minute ca sa gaseasca asistent medical…ex… daca nu puneau 1 fanion din cele 4 la coltul terenului aveau un ragaz de 30 min….adica puteau incepe meciul la ora 18….si cum am inteles ca asistentul medical s-a prezentat la ora 17.55 acest meci se putea disputa….cu alte cuvinte cei de la Plataresti se pricep doar la scandaluri in frunte cu antrenorul de la juniori Oprea Vasile data nasteri 20.05.1967 , care se pare ca mai lucreaza si ca agent de paza….acest individ ar trebui sa stea la gradina zoologica pentru comportamentul sau….ce sa mai zic de Ioana Marius Florin nascut 06.05. 1996 exclus pe viata din activitatea sportiva(dar el tot joaca) un cutitat minor care v-a sfarsi la „mititica”…acesti doi indivizi au fost protagonistii scandalului din meciul cu cei de la Ciocanesti….se pare ca un Dumnezeu exista pentru noi toti si acum le-a dat o palma celor de la Platresti pentru tot ce au facut in aceste campionat.

  • Nu are deloc dreptate. Indiferent daca terenul este sau nu este regulamentar, partida nu se mai disputa daca persoana care asigura asistenta medicala nu se prezinta la raport in termen de cel mult 15 minute de la ora la care ar trebui sa inceapa jocul.

 11. La multi ani Solo!!! Iti fac cadou cu ocazia zilei tale de nastere trofeul suprem „Morcovul de aur” si titlul onorific cel de „Trompeta campionatului”.La cat mai putine meciuri arbitrate!!!