SPORT — 26 iunie 2013 at 07:39

Carlito, Speranta Chirnogiului

by

S-a tras oblonul peste sezonul 2012-2013 al Ligii a 3-a la fotbal. Inainte de a se retrage spre Liga Tractoristilor pentru ca asa vrea Irinel Roman, un primar care construieste un wc cu doua miliarde de lei vechi, Victoria Chirnogi a disputat in compania echipei secunde a Sportului Studentesc un meci restanta. Partida a avut loc pe stadionul Romprim din Capitala, a fost castigata in mod absolut meritat de catre chirnogeni cu scorul de 3-2 si a fost urmarita din tribuna de catre celebrul Carlito, cel care a oferit, pe langa un comentariu live-text, si o cronica de la ultimul meci al Victoriei in lumea buna a fotbalului romanesc.

Incep cu o notificare si o asumare de raspundere publica. La fel cum Craciunescu a dat-o de gard la celebrul meci de Cupa, la fel cum cei din Liga Adancurilor o dau de gard saptamana de saptamana, si eu am gresit. Nu am fost prezent la marcarea primului gol la chirnogenilor, in minutul 48.  Imi asum. Poate si cei de la Independenta si Chirnogi isi vor asuma greselile.
Meciul de pe stadionul Romprim a adunat intr-un final 60 spectatori. Majoritatea rude sau prieteni ai jucatorilor. S-a introdus moda jucatorilor care intra in joc fara incalzire. Lucrurile in Divizia C sunt de multa vreme clarficate, deci a fost un meci fara nici o miza. Nu au fost duritati, nici mascati. Speranta meciului a venit de la Speranta – arbitrul asistent. Pe care nu a injurat-o nimeni si despre care tribuna a vorbit tot timpul meciului. Nu voi reitera descrierea meciului pentru ca am facut-o in direct, pe telefon.
Scorul mi se pare meritat, chirnogenii dovedind ca sunt o echipa ambitioasa, ce poate face fata fara probleme in Divizia C. Au trecut fara probleme de juniorii de la Sportul Studentesc, cu un meritat 3-2.
Meciul a fost cu goluri multe, ocazii putine, lipsit de clarviziune, fara trasee de pase si faze individuale.
Victorie meritata a chirnogenilor, care pot avea Sperante ca vor reveni rapid in Divizia C. Speranta a dovedit ca a facut progrese in arbitraj si nu degeana este „asistent” la Liga a 2-a. Iar eu raman cu Speranta ca atitudinea oficialilor si responsabililor din fotbalul calarasean se va imbunatati. Sper ca cei din Chirnogi sa aiba ratiunea de a nu desfiinta echipa, de a pastra jucatorii pentru ca au posibiltiatea de  a juca fotbal de Divizia C. Au si baza sportiva de Divizia C. Altfel, ar fi inca un exemplu trist de risipa a banilor si prostie.
Ready & out.
Carlito.

Comments are closed.