SPORT — 25 iunie 2013 at 12:44

Sportul II – Chirnogi 2-3 FINAL!

by

Celebrul Carlito, idolul femeilor nemaritate si cu doi copii, a transmis astazi din cartierul bucurestean Berceni informatii pretioase de la meciul de pomina dintre Sportul Studentesc II si Victoria Chirnogi, contand pentru ultima etapa a Seriei C2. Atmosfera a fost una electrizanta, cu mult peste ceea ce intalnim in Liga I. Pentru ca bilete nu s-au gasit la aceasta partida, www.sportcalarasean.ro a transmis in timp real ceea ce s-a intamplat pe stadionul Romprim!

17:19 – Carlito suna la redactia www.sportcalarasean.ro: „Domnule, va bateti joc de mine? Am venit la stadion si nu e nimeni aici!” Stai acolo, nu pleca! Meciul incepe la ora 18:00. Pastram legatura prin sms. Facem live text. Mii de chirnogeni sunt cu gandul la aceasta partida! In cateva minute trebuie sa iasa echipele la incalzire.
17:24 – „A venit o salvare”, transmite Carlito, dupa care adauga imediat. „Au iesit arbitrii la incalzire. E o motata satena, cu coada. Jucatorii inca nu si-au facut aparitia pe teren.” Aia e Speranta Popescu, fosta secretara a clubului Rapid Bucuresti. 
17:31 – „Au iesit cu mingea niste pusti in chiloti, cam de 9 ani”. Aia sunt de la Sportul, probabil.
17:35 – „Au iesit si chirnogenii. Numarul 9 este direct echipat. Seamana cu Raducioiu. El nu se incalzeste”. Raducioiu? E unu’ gras, cumva?
17:37 – „Da, chel, blond”. Nae Moga, probabil.
17:38 – „Raducioiu sta intins la umbra, cu un tricou pe cap”. Inseamna ca nu e Moga. E gras?
17:40 – „Da”. Probabil ca e Petre Ungureanu. Il striga Ureche?
17:41 – „Nu il striga nimeni. Au iesit chirnogenii”. Stai, Carlito! Raducioiu nu e de la Chirnogi?
17:43 – „Ba da, dar el a iesit singur, de capul lui. Astia de la Sportul urla ca nu au tricouri”. Chirnogiul cum se prezinta? Tot ca o echipa serioasa?
17:48 – „Da. Se incalzesc in echipament, au jaloane colorate, fac sprinturi si unul urla. Nu e clar de ce”. Asa se intampla la toate echipele mari. 
17:50 – „Un chirnogean a trimis de doua ori mingea la unitatea militara de langa stadion”. Vrea sa se reprofileze. Probabil ca a venit vreun antrenor de la o echipa de rugby ca sa-l urmareasca. 
17:51 – „Chirnogenii incalzesc protarul cu centrari, iar acesta iese pe sase metri si de fiecare data urla”. Ti se pare tie. 
17:53 – „Jucatorul cu numarul 19 de la Chirnogi a sarit gardul in curtea unitatii militare”. Vrea sa se faca militar. 
17:55 – „Jucatorii se retrag la cabine. Sa speram ca cei de la Sportul vor avea suficiente tricouri”. Sportul Studentesc este o echipa serioasa. 
18:00 – „In prezenta a 21 de spectatori, care nu stiu ce cauta pe stadionul Romprim la aceasta ora, a inceput meciul. Gazdele ataca de la dreapta la stanga. Chirnogiul a patentat astazi un nou model de jucator, acela care sta la umbra, sub un pom, nu se misca deloc la incalzire, dar joaca titular inca din primul minut”. Nu iti face griji, o sa fie cel mai bun. 
18:05 – „Chirnogiul pleaca pe contraatac, dar este oprit regulamentar pentru offside”. Suntem pe ei. 
18:18 – „Un jucator de la Sportul Studentesc a primit cartonas galben pentru un fault din spate. Jucatorul de la Chirnogi este cazut pe iarba. Pana acum nu s-a intamplat nimic interesant”. Mai e timp.
18:30 – „Un cetatean serios a venit in fata tribunei si a intrebat daca este cineva dornic sa fie copil de mingi. In rest, un alt fapt interesant este reprezentat ca pe Soseaua Oltenitei a mai trecut un tramvai”. Meciul incepe sa se incinga.
18:32 – „Un-doi in careul advers intre numarul 5 si numarul 13 de la Chirnogi, numarul 13 suteaza, dar portarul Sportului respinde in corner”. Ti-am zis ca se incinge meciul. „Da, este foarte cald afara”.
18:39 – „Contrar cursului jocului, Sportul Studentesc II deschide scorul dupa ce un jucator a fructificat printr-un sut din interiorul careului o centrare venita la firul ierbii. 1-0”. Aoleu, e groasa rau!
18:45 – „Gata joaca”. Pauza, da? „Da, da!”. Perfect, pot sa ma duc sa beau o cafea.
19:00 – „A inceput a doua repriza”. Hai, Chirnogiul!
19:19 – „1-1. Un jucator de la Chirnogi a sutat imparabil, de pe partea stanga, la coltul lung”. UEFA a anuntat ca Steaua nu este exclusa din Champions League. 
19:30 – Autorul golului de 1-1 este cumva Raducioiu? „Nu”.
19:32 – „Victoria Chirnogi preia conducerea pe tabela de marcaj. Raducioiu a recentrat in fata portii, portarul Sportul a fost batut, astfel ca numarul 15 a indeplinit o simpla formalitate, trimitand mingea in plasa. 1-2”. Ce seara minunata!
19:40 – „Trebuie sa fac cateva precizari. Inceputul reprizei a doua m-a surprins la toaleta, astfel ca eu nu am vazut ca Victoria Chirnogi a egalat inca din minutul 48. Ca urmare, golul descris mai devreme a fost cel de 1-3”. De ce nu te-ai dus la toaleta in pauza? „Nu pot sa raspund acum la aceasta intrebare deoarece numarul 9 de la Sportul Studentesc a inscris acum o bijuterie de gol. A sutat la vinclu din coltul careului mare. Scorul este 2-3″. De la Chirnogi cine a inscris al doilea gol? „Numarul 7”. Incearca sa nu mai mergi la toaleta pana la finalul meciului. 
19:48 – „Final de meci pe Romprim. Victoria Chirnogi castiga absolut meritat cu scorul de 3-2. Imi cer scuze pentru ca nu am vazut golul de 1-1, dar eram la toaleta, in spatele tribunei”. Asa ceva nu se face. „Meci de vacanta, comentariu de vacanta”. Cine a fost cel mai bun jucator de la Chirnogi? „Numarul 13, unul inalt si brunet, mi s-a parut cel mai bun de pe teren. Paseaza foarte bine, alearga, este extraordinar”. Alte observatii? „Toata lumea de la Chirnogi ii striga antrenorului sa-l bage pe Barbu, sa-l bage pe Barbu”. Arbitrajul? „Impecabil. Foarte multe comentarii cu privire la Speranta Popescu, despre care am inteles ca a progresat foarte mult ca arbitru”. E o fata amarata, de la „casa de copii”, care merita apreciata pentru ca a reusit in viata. „O cunoasteti personal?”. A fost secretara la Pro Rapid pe vreme cand Razvan Lucescu era vicepresedinte, iar Mircea Rednic antrenor, in anul in care giulestenii au castigat ultimul titlu de campioana. 
 

No Comments

  1. Perfecta cronica. Ma simt de parca am fost prezent pe stadion!