SPORT — 24 iunie 2013 at 07:39

Gascanu: "Arbitrajul a fost foarte bun"

by

Deranjat ca cei de la Steaua Radovanu s-au aratat nemultumiti de prestatia arbitrilor asistenti din meciul de la Belciugatele, castigat de gazde cu 2-0, Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi a tinut sa faca cateva precizari. „Arbitrajul a fost foarte bun, poate chiar cel mai bun pe care l-am vazut in acesta campionat. Arbitrul asistent Mihai Caraion este unul dintre cei mai buni pe care ii avem la noi in judet. Trebuie sa ne raportam la fotbalul din judet atunci cand catalogam un arbitru”, a declarat Stefan.

Seful arbitrilor calaraseni este de parere ca atat Libertatea Belciugatele cat si Steaua Radovanu sunt doua echipe foarte slabe. „Am vazut cele mai slabe echipe de la noi din judet. Cei de la Radovanu nu au tras nici un sut pe spatiul portii. Ei vor sa scape de retrogradare, dar il au in teren pe Narcis Sturzu, care este si mai gras si mai batran decat mine. El a fost cel care a anulat pozitia de offside a jucatorului de la Belciugatele”, sustine Gascanu, care se declara un sustinator al celor de la Unirea Manastirea in intentia lor de a face la Liga Tractoristilor sa se desfasoare sub forma unei singure serii de cate 12 echipe. „Ar fi mai bine pentru toata lumea, nu doar pentru arbitri, ci si pentru jucatori. Am avea doar echipe bune, preocupate de fotbal, si stadioane civilizate, unde esti mereu in siguranta”, a explicat seful arbitrilor calaraseni.

No Comments

 1. Domnule Gascanu,ar fi bine sa va raportati numai la arbitraj pt ca este dezastruos,campionatul judetului Calarasi este slab,dar arbitajul este foarte foarte slab, cu multi arbitrii care depasesc greutatea primarilor sau a suporterilor de pe margine care beau bere tot meciul.Foarte multi arbitrii sunt corupti,foarte multi se vand pt o bere.Nu uita ca echipele alea multe varza te platesc sa fi corect.Daca s-ar recurge la un campionat cu 12 echipe sunt convins ca va creste nivelul fotbalului,nu insa si cel al arbitrajului.Cum se explica faptul ca Solomon este mereu delegat la meciurile unde are ceva de „ciupit”?

 2. Gascane , daca acest CARAION se numeste arbitru , inseamna ca tu esti majoreta. Este un jepcar de mare clasa , un caracter infect si un imputit care isi bate joc de munca multor echipe. Deja se stie in oras ca Belciugatele trebuie salvata si de aceia i-ai trimis pe cei mai mari hoti din arbitraj la acest meci. Macar ai bunul simt si nu mai da declaratii despre hotii astea. Ai devenit si tu un hot la fel de mare ca toata clica de la AJF. Ai grije ca toate blestemele sa nu cada pe cei la care ti

 3. Ambele goluri au venit dupa faze clare de offside , cate una de fiecare tusier . Intrebati gazdele , ca sa nu existe dubii . Lui Solomon nu avem ce sa-i reprosam , de data asta , insa ne-a „ajutat„ si el sa ajungem la baraj .

 4. Cele mai slabe echipe :)))) Inseamna ca nu cunoasteti fotbalul din calarasi !

 5. de acord cu gascanu pt o serie de 12 echipe sa dispara toate toate ecipele fantoma

 6. caraion e mai gras ca oana roman
  stiti cum se incheie caraion la curea? cu bumerangul

 7. sa il vezi pe fenghea:))nu iese din cercul de la mijlocul terenului :))

 8. dxdcfbgbhynjbvbc x v

  aveti dreptate in privinta ,,domnului” Solomon.Este cel mai hot arbitru din Calarasi,cu ce vreti sa joace la jocurile de noroc????cu spaga luata de la meciuri.

 9. hjnjmik.kmkimk

  nu trebuie sa-si intretina amanta??daca ea nu castiga prea multi bani ca grefier,macar el sa fure toate meciurile