SPORT — 22 iunie 2013 at 20:08

Plataresti, victorie la Gradistea!

by

In primul meci de baraj pentru stabilirea echipelor ce vor evolua sezonul viitor in Liga Tractoristilor, Viitorul Plataresti a invins in deplasare pe Dunarea Gradistea cu scorul de 2-1. In aceste conditii, formatia vizitatoare a devenit favorita, spre dezamagirea multor oameni de fotbal din judetul Calarasi, care si-ar fi dorit ca Gradistea, dubla campioana judeteana, sa se intoarca in Liga Tractoristilor.

Viitorul Plataresti este o sperietoare pentru multa lume. Aceasta imagine s-a format dupa ce juniorii gruparii din apropiere de Capitala au fost autorii unor scandaluri de pomina in returul campionatul. Meciul revansa dintre cele doua formatii se va disputa sambata, 29 iunie, de la ora 17:30. Maine, cu incepere de la ora 18:00, va avea loc partida dintre Libertatea Belciugatele si Steaua Radovanu.

No Comments

 1. Din pacate se joaca in necunostinta de cauza. Asa este in Calarasi fara ca regulamentele fotbalistice sa se respecte conform prevederillor art. 79 alin. 1 din Regulamentul disciplinar – “Neprezentarea la un joc oficial, întârzierea la un joc peste termenul regulamentar sau neprezentarea carnetelor de legitimare se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait”.
  De asemenea potrivit art. 79 alin. 5 din RD – “Neprezentarea la trei jocuri în cadrul aceleiaşi ediţii a campionatului de juniori, întârzierea de trei ori la joc sau neprezentarea de trei ori a carnetelor de legitimare, se sancţionează cu excluderea din competiţie, iar cluburile respective vor suporta consecinţele regulamentare”.
  Totodată, potrivit art. 79 alin. 9 RD – “Neprogramarea unei echipe la un joc oficial poate interveni ca urmare a neexecutării unor obligaţii, echipa în cauză fiind sancţionată cu pierderea jocului prin forfait. Dacă într-un an competiţional aceeaşi echipă nu este programată la două, respectiv trei (la juniori) jocuri oficiale, ea va fi exclusă din competiţie”.
  Avand in vedere cele de mai sus credeti ca Viitorul Plataresti avea dreptul sa sustina acest baraj atata timp cat nu a respectat regulamentul si batandu-si joc de celelalte echipe care au participat la competitie, cel putin 4-5 meciuri nu au participat cu juniorii, ar fi trebuit depunctata, RUSINE AJF Calarasi …

 2. Vorbeste gura fara tine…Spune tu la ce meciuri a participat Viitorul Plataresti fara juniori ?

 3. Acestea sunt meciurile pierdute cu 3-0 de Viitorul Plataresti la juniori domnule …
  Etapa 1 – 25.08.2012: Venus Independenta – Viitorul Plataresti 3-0
  Etapa 19 – 30.03.2013: Viitorul Plataresti – Dunarea Ciocanesti 0-3
  Etapa 20 – 06.04.2013: Inainte Modelu – Viitorul Plataresti 3-0
  Etapa 28 – 01.06.2013: Avantul Dor Marunt – Viitorul Plataresti 3-0
  Daca sunt alte explicatii va rog sa spuneti …

  • venus-plataresti la juniori a batut plataresti pe teren dar a castigat venus la masa verde cu 3-0. contestatie pe un batran.

   • se considera tot neprezentare citeste regulamentul handicapatule ca voi sunteti hotii judetului ati vandut meciul de baraj nesimtitilor

 4. Uite cum vorbesti degeaba…bai baiatule daca au luat bataie cu 3-0 asta inseamna nereprezentare ? :)))

  • Daca meciurile echipei de juniori Viitorul Plataresti s-au disputant in teren si scorul a fost de 3-0 ca meci pierdut si/sau din alte motive ati pierdut meciurile respective si nu prin neprezentare atunci va cer scuze, nu stiu ce sa cred la Sohatu unde au fost 7-8 meciuri pierdute cu 3-0 putin probabil ca au disputat toate meciurile in teren …

   • Te asigur eu ca aceste meciuri au fost pierdute pe teren cu 3-0 poti sa verifici daca vrei…e problema celor de la Sohatu daca au jucat fara juniori.eu tin sa te lamuresc pe tine ca Viitorul Plataresti a jucat aceste meciuri pe teren

 5. pai Plataresti nu au venit nici un ultima etapa la Lehliu cu juniorii :)) si vad ca au victorie 3-0 😀 tare 🙂

 6. Nonel intai intreaba pe cei de la Lehliu ca ei au cerut ca meciu’ sa se joace vineri si fara juniori :))))

 7. RUSINE celor de la Gradistea pentru k un jucator de-al lor i-a provocat fractura dubla de tibie unui jucator de-al nostru,de la Plataresti,echipa catalogata „dura” si nici macar nu au dat un tel unui om din conducere sa se intereseze de el.Sambata jucatorul in culpa,stie el cine,sa se pregateasca k are un pat liber la spital la Floreasca.