SPORT — 21 iunie 2013 at 07:50

Leca arbitreaza finala Cupei Romaniei

by

Maine dupa-amiaza, cu incepere de la ora 17:30, se va desfasura finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Pe stadionul din Ciocanesti se vor afla fata in fata formatia locala, Dunarea, ocupanta locului secund la finalul Ligii Tractoristilor, si Soimii Unirea, echipa care a promovat la finalul acestui sezon din Categoria Remorca. CJA Calarasi a delegat la acest joc o brigada formata din Marius Leca, la centru, Catalin Ionita si Mihai Constantin, la cele doua margini.

Tot maine, dar cu incepere de la ora 18:00, va avea loc mansa tur a meciului de baraj dintre Dunarea Gradistea si Viitorul Plataresti. Ambele formatii lupta pentru un loc in Liga Tractoristilor. Brigada de arbitri va fi alcatuita din Cristian Andrei, Ionel Radulesci si Catalin Ion. Duminica, tot de la ora 18:00, avand acelasi obiectiv, un loc in Liga Tractoristilor, la Belciugatele va avea loc meciul dintre Libertatea, din localitate, si Steaua Radovanu. Viorel Sololom, Mihai Caraion si Mihai Draganescu sunt cei trei arbitri delegati la acest joc.
 

No Comments

  1. vad ca i-a prins bine meciul de la Lehliu lui Caraion a ajuns sa arbitreze si in meciul de baraj:))asta este fotbalul calarasean cine este mai smecher castiga

  2. Barajul asta a fost facut pentru Radovanu si Gradistea asta e clar :)))) oricum se poate intampla orice…

  3. Acesta este nivelul celor care fac delegarile la aceste jocuri importante, asa este cand ai oameni incompetenti langa tine care isi depasesc atributiile si nu se ia nicio masura impotriva lor ,este greu cand tu ca sef al arbitrilor nu esti in stare sa te impui si iti fac altii delegarile ,ma scuzati d-l Sorin dar daca acest CARAION a ajuns sa arbitrze un meci de baraj suntem pe un drum total gresit ,nu se poate asa ceva este o delegare foarte jignitoare cu un arbitru care a depasit suta de kilograme .Imi pare rau ca o spun dar daca acestia sunt cei mai valorosi arbitrii pe care ii are judetul Calarasi la aceasta ora si au fost pusi sa arbitreze aceste jocuri importante inseamna ca stam foarte prost la capitolul arbitrii ,nu se poate cand ai arbitrii divizionari ca Dan Costin ,fratii Brandusa,Porumbel acestia sa nu poata arbitra din simplul motiv ca nu vrea cineva de acolo de la AJF si se insista cu acestia arbitrii care nu au fost in stare sa treaca nicio testare fizica .VA MULTUMESC !!!