SPORT — 20 iunie 2013 at 09:23

S-a stabilit programul barajului

by

Astazi, la sediul AJF Calarasi, a avut loc sedinta cu delegatii echipelor care vor participa la barajul pentru evitarea retrogradarii. In urma tragerii la sorti, s-a stabilit ca Libertatea Belciugatele sa joace impotriva celor de la Steaua Radovanu. Meciul tur se va disputa duminica, cu incepere de la ora 18:00, la Belciugatele, iar returul se va desfasura la o saptamana distanta, pe terenul de la Valea Popii, cu incepere de la ora 17:30.

Cealalta disputa va avea loc intre Dunarea Gradistea si Viitorul Plataresti. Meciul tur se va disputa sambata, cu incepere de la ora 18:00, la Gradistea, in vreme ce returul se va desfasura la o saptamana distanta, de la ora 17:30. Comisia Judeteana de Arbitri a anuntat ca brigazile de arbitri vor fi aceleasi atat la meciurile tur, cat si la cele din retur. Castigatoarele celor doua duble vor ramane in Liga Tractoristilor.
Acum ramane de vazut care va fi cea de-a 18-a echipa ce va evolua pe prima scena a fotbalului calarasean. Sunt voci care afirma ca Nita Miron, femeia de serviciu a AJF Calarasi si mana dreapta a viitorului fost presedinte, Bratu Cataros, le-ar fi promis celor de la Fortuna Tamadau ca vor juca si in sezonul viitor in Liga Tractoristilor daca nu vor cere ca Viitorul Sohatu sa fie depunctata pentru ca nu a participat in campionatul de juniori. Iar cei de la Tamadau stau cuminti acum si asteapta sa se produca minunea.

No Comments

 1. nelufotomodelu

  sohatu este echipa lui venus si a fost tinuta din banii lui doru simion care are afaceri cu doru cartan si sunt si rude

 2. Costinel Olteanu

  dezmintim acest zvon, nu este adevarat, nu ne-a fost promis nimic pt. ca nu ne intereseaza sa ramanem in liga IV. bafta echipelor la baraj.

  • Corecta afirmatia d-lui Olteanu dar daca echipa Tamadau isi va castiga dreptul sa evolueze in liga IV ce veti face?

 3. Se pare ca depunctarea echipelor care nu au jucat cu juniorii nu s-a realizat.
  RUSINE AJF Calarasi !!!