SPORT — 20 iunie 2013 at 10:12

Carlito isi "reziliaza" relatia cu Chirnogi

by
Ca un mare intelectual, sunt invitat vineri de o buna prietena – regizor la Teatrul de Comedie unde isi lanseaza o noua piesa. Pana atunci, am fost la un alt Teatru de Comedie – Arena ROMPRIM – Berceni unde a avut loc infruntarea pentru parasirea Ligii Adancurilor dintre Corbeanca si Independenta. Organizarea a fost buna: marcaj vizibil, jandarmi, ambulante si stewarzi de la Bronic. In Berceni se urmareste fotbal, altfel nu imi explic cum marele arbitru Ion Craciunescu a fost si el prezent la meci.
Confruntarea fotbalistica a avut doua reprize total diferite. Meciul a inceput cu echipa din Corbeanca atacand in valuri. Jucatorii din Independenta nu reuseau decat sa trimita baloane disperate, cat mai departe de poarta proprie. In acest curs al jocului, era si normal ca golul sa vina. Inca din primul sfert de ora, la un atac prelungit, jucatorii din Independenteaza lufteaza/gafeaza in careu si atacantul din Corbeanca speculeaza cu un sut plasat: 1-0. Jucatorii Independentei isi mai revin din corzi si incearca portarul advers cu un sut de la 25 de metri, respins in extremis de goal-keeperul din Corbeanca. Urmeaza alte 2-3 suturi pe spatiul portii. Jucatorii din Calarasi se pripesc, sar peste faza de constructie si suteaza la poarta, din orce pozitie.  In acest sens vine si un sut senzational de la 30 de metri care intra direct in vinclu, gol care a lasat masca toata suflarea perzenta la meci, inclusiv pe Craciunescu. 1-1. Repriza se incheie cu echipa din Corbeanca atacand steril.
Al doilea mitan gaseste echipa din Calarasi in atac si rateaza 3-4 ocazii cu senitate. Pana la urma, la o faza incalcita in careu, prind un sut plasat, din nou la vinclu: 2-1 pentru  Independenta. Total inexplicabil, calarasenii se considera deja invingatori, desi era abia minutul 70. Cedeaza terenul. In scurt timp, la o gafa monumentala a portarului Independentei, care scapa mingea in fata, jucatorii din Corbeanca speculeaza: 2-2.  Calarasenii clacheaza fizic si moral si Corbeanca inscrie din nou, la un corner executat foarte bine. 3 -2. Corbeanca promoveaza!
Sigur, au existat numeroase controverse asupra acestui meci. Personal, consider ca o mare parte din vina acestui rezultat o are portarul, care, practic, a readus in carti echipa din Corbeanca.  Antrenorul a gresit si el pentru ca nu a folosit strategic cele 3 schimbari in ideea fractionarii jocului. Suplimentar, jucatorii din Independenta s-au crezut in judetul Calarasi, protestand la orice faza si cerand cartonas galben la orice fault. Au luat absolut meritat galbene. Nici banca lor tehnica nu a fost mai prejos, vociferand la orice decizie a arbitrului, iar ca drept urmare au avut doi oficiali trimisi in tribuna. Arbitrajul a fost acceptabil pentru Liga Adancurilor, arbitrul si asistentii neinfulentand rezultatul. Poate oamenii de fotbal de la noi ar trebui sa se uite intai si la calitatea jocului si apoi la prestatia arbitrilor.
Corbeanca a prezentat o echipa mai pragmatica, organizata si decisa sa mearga in Liga a 3-a. Independenta a fost mai energica, mai entuziasta, dar deficientile pe care le-au aratat in acest meci sunt o dovada clara ca nu ar fi facut fata in Liga a 3-a. Si acum, ca Teatrul de Comedie din Berceni s-a terminat, ma pregatesc pentru Teatrul de Comedie de la bulivard.
Cu drag,
Carlito!
PS: IN URMA DISCUTIILOR APARUTE IN SPATIUL VIRTUAL, ANUNT PUBLIC CA NU SUNT PLATIT DE CHIRNOGI SI NICI DE CIOCANESTI. NU SUNT NICI UN ALIAS AL LUI SORIN ANGHEL. IN URMA ACUZATIILOR PE CARE LE-AM PRIMIT, ANUNT PUBLIC CA SUSTINEREA MEA PENTRU VICTORIA CHIRNOGI SE OPRESTE, DEOCAMDATA, AICI.  ORICE MODIFICARE DE ATITUDINE IN SENS POZITIV ATRAGE IN MOD NATURAL REEVALUAREA SITUATIEI.

Comments are closed.