SPORT — 19 iunie 2013 at 05:34

Sanse mari de ploaie la ora meciului

by

Iubitorii sportului calarasean care vor merge astazi in Capitala pentru meciul de baraj dintre Venus Independenta si CS Corbeanca nu trebuie sa se lase inselati de vremea calduroasa de la aceasta ora. La ora jocului programat pe stadionul Romprim din cartierul Berceni, sunt sanse mari sa ploua torential. Ca urmare, este bine sa aveti cu dumneavoastra si o haina impermeabila.

„Astazi, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in zona Capitalei. In jurul orei 17:00 sunt asteptate ploi puternice, cu caracter de aversa, intensificari de vant si descarcari electrice”, a precizat Florinela Georgescu, directorul Centrului de Prognoza din cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie. Cine nu suporta Venus Independenta si se duce la Modelu, pentru barajul dintre Mangalia si Cocora, nu trebuie sa se considere norocos. Va ploua si langa Calarasi, nu la fel de mult ca la Bucuresti, dar pe Romprim macar exista o tribuna acoperita.

No Comments

  1. BAFTA INDEPENDENTA !

  2. Azi in jurul orelor 17 a plouat doar cu goluri in poarta celor de la Independenta…instabilitatea s-a vazut doar in cea mai buna aparare a judetului Calarasi,in rest cerul a fost senin

  3. Fortza corbeanca bn k nu a casting.gay independents .fortza ciocanestia.nicu sarulesti dinamo

  4. sarulesti in liga 5 cu voi distrusilor,nu aveti teren nu jucati.adios