SPORT — 19 iunie 2013 at 04:51

Paradisul Victoria Chirnogi

by

Editia 2012-2013 a Ligii Tractoristilor s-a incheiat de cateva zile, dar echipele cu pretentii se gandesc deja la sezonul urmator. Inainte Modelu, Avantul Dor Marunt, Dunarea Ciocanesti, Unirea Manastirea si Victoria Chirnogi se inscriu pe lista scurta a formatiilor care si-au propus inca de pe acum sa castige titlul de campioana judeteana. Lor li s-ar putea adauga Venus Independenta, in cazul in care nu castiga barajul pentru promovarea in Liga a 3-a, programat in aceasta dupa-amiaza la Bucuresti.

Prima sansa o are, fara indoiala, Victoria Chirnogi, echipa care se va baza pe acelasi buget pe care l-a avut in sezonul 2012-2013 in Liga a 3-a. Antrenor va fi Adrian Cristea, cel care are in palmares trei titluri de campion judetean – unul cu Navol Oltenita si doua cu Phoenix Ulmu. Lotul de jucatori nu va fi la fel de valoros ca cel care a evoluat in cel de-al treilea esalon fotbalistic. Conducerea clubului a luat decizia de a renunta la bucuresteni pentru a reduce costurile, intentia primarului Irinel Roman fiind aceea de a aduce la echipa cat mai multi localnici.
Astfel, la Victoria vor ramane Bidirean, Tudor, Coman, Deacu, Ionita, Chirita, Radu, Moga, Marin, Budeanu si Vlaicu, carora li s-ar putea adauga si portarul Alexandru Mica, acesta evoluand ultima oara la CSM Oltenita. De asemenea, ar mai putea fi transferati Florin Gheorghe si Marin Constantinescu, ambii de la CS Curcani, si Daniel Munteanu, de la Dunarea Ciocanesti. Vestea ca echipa din Chirnogi se va baza pe localnicii care au evoluat si in Liga a 3-a nu este deloc buna pentru Oltenita sau Manastirea, formatii ce si-ar fi dorit sa se intareasca cu jucatori de la clubul condus de Mircea Dan.
Astfel, transferurile lui Ionita, Deacu si Nastase la Unirea Manastirea nu mai sunt de actualitate, antrenorul Florin Stancu fiind nevoit sa gaseasca acum alte solutii. Situatia este si mai grava la Oltenita, acolo unde era dorit antrenorul Adrian Cristea. Cum negocierile nu au evoluat, tehnicianul a ales sa ramana la Chirnogi, unde are parte de stabilitate si de un grup foarte bine inchegat. In aceste conditii, oltenitenilor le va fi foarte greu sa gaseasca jucatori valorosi. Deja conducerea clubului se confrunta cu probleme in ceea ce priveste banca tehnica. In paralel cu Adrian Cristea, s-au purtat negocieri si cu Florentin Paun, insa acesta a refuzat pentru ca nu i s-a prezentat un proiect concret.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *