SPORT — 18 iunie 2013 at 13:36

Venus va fierbe la 33 de grade Celsius

by

Desi la nivelul intregii tari se inregistreaza temperaturi caniculare, Bucurestiul inca nu a atins pragul critic. In vreme ce in Banat si in Oltenia s-au inregistrat astazi temperaturi de 36 de grade Celsius, iar pentru maine s-au prognozat 37 de grade Celsius la Timisoara, Capitala poate spune ca are nevoie de fular din moment ce maxima prognozata va fi de 33 de grade Celsius. Mai mult, dupa pranz este posibil sa se inregistreze o ploaie usoara.

Asta nu inseamna ca suprafata de joc va fi afectata in vreun fel. Potrivit meteorologilor, maine, la Bucuresti, vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre searã şi noaptea, când vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi în jur de 33 de grade, iar cea minimã de 19 de grade. Presiunea atmosferica va fi în creştere.
„Dupa ora 14:00, instabilitatea atmosferica va creste, insa este prea devreme acum sa spunem cu certitudine daca maine, intre orele 17:30 – 19:30 va ploua. Cel mai sigur, vom putea spune acest lucru, maine de dimineata, in jurul orei 10:00”, a declarat Florinela Georgescu, directorul Centrului de Prognoza din cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie.

Comments are closed.