SPORT — 17 iunie 2013 at 12:06

"Cei de la Sohatu nu stiu sa piarda"

by

Silviu Moldoveanu, antrenorul celor de la Victoria Dragos, a reactionat dur dupa ce Doru Cartan, finantatorul Viitorului Sohatu, s-a aratat deranjat de evenimentele petrecute la meciul dintre cele doua formatii, scor 3-1, desfasurat sambata, in cadrul ultimei etape a Ligii Tractoristilor. Oaspetii au acuzat maniera de arbitraj si sustin ca repriza a doua a fost scurtata de catre „centralul” Gabriel Balaban.

„Nu este adevarat ca noi am vrut sa-i platim amenda pentru cartonasele galbene. Intr-adevar, am fost la ei si le-am zis ca dupa meci noi vom face un gratar, ca e ultima etapa. I-am invitat si pe ei, dar au refuzat. Doru Cartan mi-a zis ca nu poate sa ramana. S-a scuzat in fata mea ca nu poate ramane. A zis ca trebuie sa plece la Bucuresti, ca are musafiri acasa. Ei dau vina pe arbitru la un meci in care noi le-am dat doua goluri de la 30 de metri. Ei n-au avut nici o ocazie. Cei de la Sohatu nu stiu sa piarda. In fotbal nu poti sa castigi de fiecare data. Sa spuna care sunt fazele in care echipa lor a fost dezavantajata, sa nu mai vorbeasca despre arbitraj la modul general. Ivanciu a avut meci la Dalga, acolo s-a jucat mai devreme si s-a oprit la noi. El a baut bere, dar nu de la mine, si-a cumparat-o singur”, sustine Silviu Moldoveanu.

No Comments

  1. De care bere si-a cumparat Ivanciu?tot Golden Brau?

    • nu,i-a luat mama ta o stella artois…cauta pe google sa vezi cine-i stella…

    • sa-i fie rusine lu’ Doru Cartan pt cele declarate,cd iei 2 goluri de la 30-35 de metri…nu poti sa mai zici ca te-a furat cineva. ce are berea Golden Brau? in primul rand e vorba de gest,ei au fost mai darnici in tur? nu-mi aduc aminte. daca un om este arbitru nu mai are voie sa bea o bere cu un fotbalist sau un fost fotbalist? hai sa fim seriosi…nu mai intru in amanunte ca oricum nu o sa inteleaga un caracter infect ca al lu Doru Cartan.

      • Asa cum odata divizia A se mai numea si Divizia A Burger,propun ca liga noastra sa se numeasca din sezonul viitor Liga Tractoristilor Golden Brau (sponsorul oficial pt Ivanciu).Ma intreb daca aia de la Dalga au apucat sa dea si ei de 2 ori cu piciorul in minge la cat de lung a fost meciul.