SPORT — 14 iunie 2013 at 14:07

Victoria Chirnogi, penalizata cu 9 puncte

by

Daca se supara careva atunci cand scriem ca Bratu Cataros este groparul fotbalului calarasean, ii spunem ca nu este altceva decat o carpa cu care viitorul fost presedinte al AJF Calarasi se sterge in zona inghinala. Boss-ul fotbalului calarasean, avandu-i alaturi pe Nita Miron si Constantin Dobrin, au fost in acest sezon cei mai mari dusmani ai celor de la Victoria Chirnogi si Dunarea Calarasi.

La nivelul judetului Calarasi nu s-au organizat competitii de cadeti, asa cum este regulamentar, iar cele doua „divizionare C” au devenit pasibile de o penalizare de 9 puncte. Au primit-o doar cei de la Victoria Chirnogi, care au fost reclamati la FRF de catre Urban Titu. Vina pentru aceasta penalizare ii apartine in totalitate lui Cataros, un presedinte mincinos, care duce la pierzanie fotbalul calarasean. Alimentati cu peste de la Calarasi, sefii FRF nu au luat nici o masura impotriva lui Cataros.
Dunarea Calarasi nu are juniori, in vreme ce chirnogenii se lauda cu doua grupe. AJF Calarasi nu a organizat competitii pentru cadeti si a trimis catre FRF clasamente facute din burta. Norocul celor doua divizionare C, dar mai ales al lui Cataros, este acela ca Dunarea si Chirnogi reusesc sa scape de retrogradare chiar si dupa aceasta penalizare deosebit de drastica.
In conditiile in care chirnogenii nu se vor mai inscrie in noul campionat, cei de la Dunarea Calarasi trebuie sa il stranga cu usa pe Bratu Cataros pentru ca nenorocirea sa nu se mai produca si anul viitor. AJF are datoria sa organizeze intrecerile pentru cadeti si sa comunice FRF numele echipelor inscrise in competitii. Despre Viorel  Ivanciu se spune ca este unul dintre sustinatorii lui Cataros. Daca mai tine in brate un personaj hidos precum viitorul fost presedinte al AJF Calarasi, omul care tine in viata Dunarea Calarasi nu va face altceva decat sa isi boicoteze singur munca.
Este inadmisibil ca omul care isi bate joc de toate competitiile ce trebuie sa produca jucatori pentru echipa fanion a judetului sa fie protejat chiar de catre Dunarea Calarasi. Domnilor, daca vreti sa faceti performanta, schimbati-l pe Cataros. Sunt destui oameni capabili in acest judet. Doru Dinca, Gheorghe Petrache, Virgil Bogatu, Mihai Patarlageanu, Mircea Brandusa, Daniel Stefan, Nicolae Eftene, Adrian Ghiuta, Marius Lucan, Costica Stefan, Bogdan Leu, Daniel Tutuianu sau Nelu Farin sunt doar cateva nume ce ar putea face ca Dunarea sa devina o forta datorita jucatorilor ce au ajuns la Calarasi dupa ce au invatat abecedarul in campionatul judetean.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

 1. Oare Sohatu nu trebuie penalizata ne avand juniori un tur intreg… (asta in cazul in care nu ma insel).Daca tin bine minte la una din sedintele organizate de Ajf si unde sa pus problema asta ,sa spus ca depuctarea se va face la sfarsitul campionatului.Daca acest lucru nu se va intampla promit sa trimit o scisoare FRF-ului cu aceasta neregula.

  • Stie cineva cate meciuri a jucat Sohatu fara juniori? A tinut careva o evidenta a meciurilor care nu s-au disputat in campionatul de juniori? Cred ca echipele din subsolul clasamentului ar fi trebuit sa faca acest lucru in retur.
   Nu te agita cu scrisoarea la FRF. Nu se intampla nimic. Uite, in cazul celor de la Chirnogi, vinovat este Bratu Cataros, dar FRF nu l-a sanctionat absolut deloc. Nu se poate sa ii sanctioneze pe cei de la Chirnogi pentru ca nu au participat la o competitie care n-a avut loc.

 2. a avut loc competitia dar chirngi nu jucat cu toate ca au fost intrebati dak au juniori

  • 1. In ce perioada a avut loc competitia?
   2. Despre care categorie de juniori este vorba?
   3. Care au fost celelalte echipe participante?
   4. Au trimis cei de la AJF Calarasi o instiintare oficiala catre Dunarea Calarasi sau Victoria Chirnogi prin care ii invitau sa participe la sedinta cu delegatii echipelor ce vor lua parte la aceste intreceri dedicate juniorilor mici?
   5. De ce AJF Calarasi nu a trimis o instiintare catre FRF prin care sa anunte ca Victoria Chirnogi si Dunarea Calarasi nu participa la competitiile dedicate juniorilor mici?

  • ca sa lamurim problema competitiilor de juniori desfasurate la categoriile de varsta 1998,1999,2000,2001,2002 va fac urmatoarele precizari:
   – competii la nivel judetean nu au fost organizate de catre AJF Calarasi decat la grupele de varsta 1998 si 2001
   – la 1998 a castigat Atletic Calarasi care a participat la turneul final de la Modelu. Echipe inscrise: Atletic Calarasi, Independenta, Borcea.
   – la 2001 a castigat Portul Calarasi care a participat la turneul final al cupei Hagi Danone de pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Echipe inscrise: Portul Calarasi, Atletic Calarasi, Oltenita.
   – la 2002 nu a existat turneu judetean singura echipa inscrisa fiind Portul Calarasi care a participat la turneul final de la Bucuresti.

   • @bogdan – e clar… si de aceasta data trebuie sa dam vina pe clima si pe relief… nu e nimeni vinovat, totul merge perfect la calarasi, traiasca nea puiu
    hai ca nu avem ciunga in par… campionatul de juniori d este alta mancare de peste decat cupa danone… la juniori d pot participa copii nascuti in 2000 sau mai mici, in vreme ce la danone avem de-a face cu juniori nascuti in 2001 sau mai mici…

    • asa este, eu doar v-am aratat ce s-a jucat la nivel de ajf Calarasi intr-un an de zile la nivelul copiilor si juniorilor.

    • vorba unui clasic decedat ” putin domnule , foarte putin”