SPORT — 14 iunie 2013 at 03:04

Potoliti-va, domnilor primari!

by

Dacă eşti primar nu înseamnă că eşti stăpân. Dacă eşti primar trebuie să îi conduci pe cei care muncesc pentru comunitate, nu să te coborî atât de jos încât să ajungi în situaţia de a face lucruri fără nici un folos. A face aranjamente în fotbal înseamnă a nu te pricepe la acest sport. Îţi furi singur pălăria. Dacă eşti om de fotbal, trebuie să accepţi şi înfrângerile. Dacă eşti un om de fotbal nu poţi să te aştepţi să câştigi în fiecare zi. Nu este o ruşine să pierzi, ci doar o dovadă că eşti om, nu extraterestru, doar o dovadă că eşti corect, nu măgar. Sau primar!

Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

 1. Inafara de incidentul de la meciul cu Independenta ,nu cred va a fost nimeni urcat pe gard ,asa cum afirmi….daca era asa nu pierdeam atatea meciuri acasa……Daca deranjam si doriti alta echipa in locul nostru ( cu siguranta si de preferat una din zona Oltenitei) , o puteti spune altfel……fara a ne jigni pe noi jucatorii…….

  • @MariusM – un arbitru facut KO in minutul trei nu e suficient?

   • Ai dreptate….dar pentru un singur jucator nu trebuie sa fie hulita o echipa intreaga…..daca tin bine minte a mai fost un incident sau incidente asemanatoare sezonul asta si echipele implicate nu au fost terfelite in halul asta.Am apreciat si o sa apreciez in continuare site-ul tau,faci o treaba buna ,dar cred ca incepi sa devii subiectiv…..PS.Mai am un comentariu postat ,astept sa-l postezi.Multumesc.

 2. o da ca bine ai scris. ai lovit exact unde trebuie. bravo!

 3. Ai dreptate doar partial…..Daca Dunnezeu ( dupa cum spui tu) “rasplateste” echipele prost organizate , blatiste, etc…..cu arbitrii ce trebuie sa se intample???????? da , poate Sarulesti-ul nu are baza sportiva demna de Liga Tractoristilor, dar nu cred ca este singura, si ma rog a cui este vina????? …..corect ..a comisiilor de control….. Daca sau tot plans echipele vizitatoare, de ce nu au refuzat in retur sa mai joace pe acest teren….. de ce nu a contestat terenul la AJF….
  De ce din toate echipele blatiste Sarulestiul iese in fata …… Da , rusine Sarulsti-ului, dar mai rusine echipelor care au umblat la aritri inca de la inceputul campionatului(cred ca nu terebuiesc reamintite)…..Cu siguranta i-ti pot spune ca in proportie de 99,99% Sarulesti si-a jucat corect sansele…..
  DACA E SA “MURIM” LASATI-NE SA O FACEM CU DEMNITATE , NU MAI TERFELI NUMELE SARULESTI-ULUI
  CU RESPECT!

  • Orice nas isi are nasul! Tu crezi ca bataile aplicate arbitrilor sunt intamplatoare?
   Cum ar putea echipele sa conteste terenul din Sarulesti?
   Asa ceva este imposibil, iar ca argument iti dau stadionul din Spantov, unde portile sunt mai mici decat in mod normal, echipele contesta dimensiunile, dar se joaca in continuare. De ce? Pentru ca aia de la Spantov platesc. AJF Calarasi nu are curaj sa puna piciorul in prag pentru ca are in frunte oameni slabi.
   Nu cred ca eu am scris doar despre Sarulesti. Daca voi va plangeti ca v-am scos in fata, cei de la Ulmeni ce sa mai comenteze?
   Cred ca procentul ala de 99,99% este exagerat.
   Pe langa nenorocirea de la Lehliu Gara, ati fost ajutat de arbitru si in meciul cu Radovanu.
   Nu ma intelege gresit. Nu am nimic cu Sarulesti, doar ca nu pot sa trec cu vederea cand voi faceti blat la Lehliu Gara, echipa cu care sunteti in relatii foarte bune, sau cand il luati la pumni pe arbitru inca din minutul 3.

 4. Daca nu se intampla faza aceea la Sandulita , Sarulesti era „hotul ne prins” si nu mai pomenea nimeni de ei, dar ce sa te faci.? Ai tigani, ai necazuri ! Super articolul , bine punctat Sorine…