SPORT — 14 iunie 2013 at 08:47

Ciocanesti, infragere pe Litoral!

by

Echipa de juniori a celor de la Dunarea Ciocanesti a pierdut cu scorul de 6-3 meciul disputat ieri dupa-amiaza impotriva celor de la Portul Constanta. Calarasenii au fost la un pas de a face un atac de panica atunci cand l-au vazut la joc si pe Bratu Cataros, viitorul fost presedinte al AJF Calarasi. Boss-ul fotbalului calarasean a ajuns pe Litoral pentru a sta de vorba cu Vasile Mihu, presedintele AJF Constanta, cu care este in relatii foarte bune.

Nicusor Tudose, antrenorul celor de la Ciocanesti, nu pune la indoiala victoria dobrogenilor, dar ii banuieste pe cei de la Portul Constanta ca au folosit trei jucatori fara drept de joc. „La inceputul jocului, am cerut sa se faca confruntare. S-a facut numai pe titulari. Noi am condus cu 3-1 inca din minutul 20, iar cei de la Portul au facut trei schimbari pana la pauza si jocul s-a schimbat. Rezervele care au intrat erau peste valoarea titularilor si am banuiala ca nu au drept de joc. Vom vedea daca ii vor folosi si la Ciocanesti. Victoria lor este incontestabila. Am inteles ca opt dintre acesti juniori joaca la echipa de seniori. Am avut 3-1 la pauza, insa in primele cinci minute ale reprizei a doua, impotriva noastra s-au dictat doua penalty-uri si o eliminare. Toate au fost corect acordate, dar vreau sa fac precizarea ca la scorul de 4-3, noua nu ne-a fost acordat un penalty. Rezultatul final reflecta perfect realitatea din teren. Adversarul a fost foarte bine pregatit fizic, au facut presing tot meciul, iar noi am fost nevoiti sa jucam doar pe contra-atac. Sper ca la Ciocanesti sa prindem o zi buna si sa reusim sa intoarcem rezultatul”, a declarat Tudose. Meciul retur se va disputa duminica.

No Comments

  1. asa e daca nu faci makr un antrenament. park cu echipele mai bune din campionat chiar au avut rezultate slabe. sa-i conteste pe aia 3 daca erau pe fals. da ce cauta cataros acolo? era ceva de baut si nu stim si noi?

  2. nea puiu are rude la mare asa ca prezenta lui e normala a cheltuit banii nostri pe motorina ca sa se duca la neamuri