ACTUALITATE — 12 iunie 2013 at 07:09

Ciocanesti, in duel cu Portul Constanta

by

Dunarea Ciocanesti a castigat pentru a doua oara consecutiv titlul de campioana judeteana de juniori. Formatia pregatita de catre Nicusor Tudose a dominat intregul sezon, demonstrand ca nu are nici un rival in judetul Calarasi. In faza urmatoare a competitiei, Ciocanesti va da piept cu Portul Constanta, echipa care a triumfat in campionatul judetean din Constanta. Prima partida se va desfasura joi, 13 iunie, cu incepere de la ora 17:30, pe Litoral.

„Ne-am fi dorit un adversar mai accesibil, dar ne vom juca sansa. Nu stim foarte multe despre acest adversar, dar daca este o echipa din oras porneste cu prima sansa. Oricum, nu suntem speriati de numele adversarului. Au terminat un pic peste cei de la Cernavoda, pe care i-am intalnit anul trecut, la turneul desfasurat in judetul Teleorman”, a declarat antrenorul Nicusor Tudose. Meciul retur se va disputa duminica, 16 iunie, la Ciocanesti.

No Comments

  1. Nu au rival?Fundulea a obtinut 5 puncte din 8 posibile cu Ciocanesti.Independenta in meciul din retur a fost furata de arbitru’ la ultima faza a meciului cand scorul erade2-2,jucatorul celor de la Independenta este faultat dar continua faza dand pasa atacantului care scapa singur si arbitru’ dupa ce vede ca jucatoru’ venusului aflat cu mingea la picior inainteaza spre poarta opreste si da fault.Faza urmatoare a Ciocanestiului care apare dupa 2 minute,dupa trecerea celor 2 minute aratate de arbitru si cei din Independenta primesc gol.Independenta a condus meciul in proportie de 57%.Multa lume aflata la meci a fost de parere ca juniorii din Independenta trebuiau sa castige meciul.La anul o sa plece vreo 6 titulari din echipa lor,sa vedem atunci ce o sa faca.

  2. pana la anu” ciocu” mic

  3. Desi nu par a nu mai avea echipa din sezonul trecut, cei in Ciocanesti au fost cei mai buni la nivelul juniorilor. Le urez succes in meciurile pe care urmeaza sa le dispute!

  4. bv Tudoase ai facut trb buna la ciocanesti cu acei copii succes cu portul baieti din dor marunt sunt cu voi bafta ciocanesti..:):)

  5. Faza cu rivalul nu e prea buna Fundulea – Ciocanesti la paua 5-0 … nu cred ca au fost asa de buni