SPORT — 11 iunie 2013 at 09:42

Probleme financiare la Corbeanca

by

La 19 iunie, cu incepere de la ora 17:30, in Bucuresti, cel mai probabil pe stadionul Romprim, din cartierul Berceni, se va disputat jocul de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a dintre CS Corbeanca, echipa campioana a judetului Ilfov, si Venus Independenta, echipa campioana a judetului Calarasi. Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti se va ocupa de organizarea meciului.

Chiar daca reprezinta un fotbal mai bogat decat cel calarasean, CS Corbeanca nu este o sperietoare. Formatia antrenata de catre Virgil Nica se confrunta cu mari probleme financiare. Jucatorii nu au mai fost platiti de trei luni de zile. Conducerea clubului ilfovean a conditionat plata salariilor de castigarea titlului de campioana judeteana. Disensiuni exista si la nivelul conducerii. Primarul Valeriu Anton nu este pasionat de fotbal, echipa fiind sustinuta de catre viceprimarul Tudor Dumitru, al carui fiu face parte din lotul de jucatori. In plus, oamenii de afaceri din localitate, foarte multi la numar, nu sunt atasati de CS Corbeanca pentru simplul motiv ca au ajuns sa locuiasca in comuna ilfoveana datorita cartierelor rezidentiale ce s-au ridicat acolo. Mai trebuie amintit si faptul ca stadionul din Corbeanca nu se ridica la nivelul Ligii a 3-a, autoritatile locale nefiind dispuse sa investeasca vreun leu in acest sens.

No Comments

  1. Domnule Ziarist, eu va inteleg patriotismul local, dar de la asta pana la a induce lumea in eroare cu informatii mincinoase este cale lunga. In primul rand la CS Corbeanca nu sunt probleme financiare, luni jucatorii vor primi salariu pe luna in curs. In al doilea rand avem conditii financiare de cel putin liga a III a. In al treilea rand informatiile cu primarul si cu viceprimarul sunt false. Cu iubitul fotbalului in comuna, credeti ca este o problema ca la meciurile din playoff sa participe circa 5-600 de persoane din localitate in canditiile in care localitatea oficial are cca 7000 locuitori. La meciul de baraj se anunta cca 1000 de sustinatori din localitate. Imediat dupa baraj pe care sunt sigur ca il vom castiaga, pt ca avem echipa foarte buna Stadionul Comunal va intra in renovare generala. Baiatul vicelui face intradevar parte din lot dar e mai mult rezerva. si va asiguram ca noi ne vom inscrie in liga a III a, nu vom proceda ca alte echipe care au castigat barajul si nu au avut putere financiara sa mearga mai departe. Avem un proiect de complex sportiv cu stadion, a carui constructie va incepe la toamna, care va rivaliza cu stadioanele de Berceni, Chiajna sau Voluntari. Asa ca dupa ce o sa va batem, siguri ca o sa va mandriti cu realizarile noastre, o sa spuneti , cand noi o sa fim in liga 2, uite ma astia a promovat in liga 3 , dupa un baraj cu campioana judetului Calarasi. Cate echipe are Calarasul in liga 2?, Dar in liga 3 ? Asa ca atunci cand vorbiti de campiona judetului Ilfov, mai intai interesativa si apoi vorbiti !!! PS: IN URMA UNUI SONDAJ EFECTUAT LA NIVELUL INTREGII TARI, COMUNA CORBEANCA S-A SITUAT PE LOCUL 2 LA NIVELUL DE TRAI AL LOCUITORILOR !!!

    • marine ai incercat cumva sa blatuiesti meciul cu coadele? hai raspunde sincer. joaca ma pe tren ca tot echipa de tzara sinteti.

  2. Domnule presedinte, dati-mi voie sa nu va cred. La meciul cu Popesti Leordeni, de la Corbeanca au venit maxim 100 de persoane, iar galeria dvs a fost formata din 20-30 de elevi.
    Este de apreciat ca sunteti atat de increzator, dar dati-mi voie sa pun prezenta echipei din Corbeanca la meciul de baraj mai mult pe seama arbitrului Comanescu si a lui Sorin Nicolescu, de la Popesti Leordeni. Aveti in echipa 5 jucatori foarte buni, cu experienta, dar veti avea nevoie de mai multe transferuri pentru a face fata in Liga a 3-a decat ar fi avut nevoie Popesti Leordeni.
    Va doresc mult succes!

  3. Da intra-devar a fost rezerva de ce ? Rezerva din cauza omului gras,de la cs corbeanca,un presedinte care-i pupa in cur pe toti care ii baga limba in ureche,si el nu stie decat sa isi verse nervi pe ce-i din comuna.Dar el nu vede ca nu se pricepe la fotbal el este influentat de cativa sateni de-ai lui ca el este un simplu cetatean. In primul rand sa va zic de ce nu a jucat fiul viceprimarului,la meciul de la popesti cu 2 zile inainte de meci baiatul sa accidentat a facut intindere,si nu a jucat si ce sa auzit ca sa dat accidentat si ca nu a vrut sa joace,acest presedinte si antrenorul betiv in loc sa ii ia apararea au decis amandoi sa nu il mai bage sa joace cu toate ca era mai bun ca alti jucatori care ii are corbeanca..uitati-va la meciul de la baraj ca nu a vrut sa-l bage in teren cand alti erau accidentati…

  4. Corect îți dau dreptate bogdan,intra-adevar băiatul a făcut întindere,eu din câte îl cunosc nu sar da lovit nici dacă și-ar rupe piciorul.Omul gras venea și ne promitea mereu bani și ne mintea incontinuu.Când venea nea Dudu era veselie un om și un caracter de notă 10 păcat de dansul aceeea echipă pe care a avut-o corbeanca cu care a promovat faa omul gras la conducere si cu un alt antrenor ar fi putut promova lejer la liga 2 .Rușine Daniel Marin președintele gras ești o coardă de om