SPORT — 8 iunie 2013 at 17:08

Bondoc, KO in 180 de secunde!

by

Partida dintre Dinamo Sarulesti si Venus Independenta nu a fost una de box, dar s-a incheiat prin KO. In minutul 3, jucatorul gazdelor, Constantin Delu, i-a aplicat un pumn in figura arbitrului Gabriel Bondoc. Suficient pentru a-i provoca „centralului” o hemoragie care a dus la incheierea partidei intr-un moment in care jucatorii nici nu se asezasera bine in ghete.

Agresorul in varsta de 32 de ani a povestit cele intamplate pe maidanul de la Sandulita si sustine ca si-a pierdut minitile. „Nu pot sa-mi dau seama ce a fost in viata mea. Am 32 de ani si n-am facut niciodata asa ceva. Imi pare foarte rau ca l-am lovit. Parca mi-a luat Dumnezeu mintile. Am fost prost rau de tot. Era inceputul meciului. Am sarit la cap cu un jucator de la Independenta, am fost impins de catre adversar, arbitrul nu a oprit jocul pentru fault, ci pentru ca am protestat. Mi-a dat cartonasul galben, iar eu m-am enervat si i-am dat un pumn in fata. L-am umplut de sange. Mi-am cerut scuze ca s-a intamplat asa, dar degeaba. Fapta am comis-o! Este greseala mea si mi-o asum. Nu vreau sa imi caut scuze pentru ceea ce am facut. Noi suntem intr-o situatie delicata in clasament, speram sa scapam de retrogradare si eram montati sa castigam cu Independenta. Nu mi-a picat bine ca jucam acasa si am luat cartonas galben inca din minutul 3. Asta poate fi o explicatie a starii in care ma aflam atunci cand l-am lovit, insa nu vreau sa creada lumea ca nu imi asum responsabilitatea pentru ceea ce am facut. Chiar daca arbitrul a gresit pentru ca nu a dat fault si mi-a dat cartonas galben pentru proteste inca din minutul 3, eu nu am nici o scuza”, a declarat Constantin Delu.
Liga Tractoristilor, etapa a 29-a, rezultate
Viitorul Plataresti – Unirea Manastirea 1-2
Viitorul Sohatu – Progresul Fundulea 6-1
CS Curcani – Inainte Modelu 0-8
Steaua Radovanu – Dunarea Ciocanesti 2-2
Rapid Ulmeni – Victoria Dragos Voda 1-0
Fortuna Tamadau – Victoria Lehliu Gara 1-2
Agricola Borcea – Avantul Dor Marunt 6-2
Dinamo Sarulesti – Venus Independenta – intrerupt in minutul 3

No Comments

 1. Au dat aia de la Independenta banii degeaba la transport si au pierdut si timpu’ degeaba… .La seniori au batut arbitru’ si la juniori s-au luat la bataie intre ei…(primind amandoi protagonisti cartonasu’ rosu)iar meciul a durat 30 de min si 15 min pauza,timp in care arbitrii au fumat un pachet de tigari.

  • Independenta nu a dat banii degeaba pe transport,era de datoria lor sa faca deplasarea,asa cum si Sarulestiul a facut deplasarea la ei.Mie imi pare mai mult rau ca si-au pierdut timpul degeaba,ei au venit sa joace fotbal pt ca nu mai aveau pt ce sa traga,drept dovada ca au acceptat sa mai joace un amical dupa „evenimentele din teren”Le urez mult succes in contiunare!!!

   • Cei de la Independenta vin in mare parte din Bucuresti.Daca veneau doar cei din Calarasi nu mai spunea ca au venit degeaba…

    • Cei din Bucuresti s-au convins si ei cum e in tiganie la Sarulesti…infectilor

 2. D-le „agresor”, din aceasta escapada care ai avut-o, sper sa intelegi un lucru ” sportul inseamna disciplina si fair play”.Comportati-va ca atare pe un stadion de fotbal sau intr-o competitie sportiva. Sunt sigur ca regreti si asta da nota ca nu ai fost tu acela in momentul ” de turbare” care l-ai avut.Jucati fotbal si aduceti lumea la stadion, voi nu aveti echipa Fortuna nu are echipa nu inteleg de ce nu faci o echipa competitiva din 2. Salutare

  • la ce te referi d-le „gigi becali” la echipa Fortuna? Sunt doua localitati diferite si nu stiu daca din doua echipe se poate constitui una singura avand in vedere traditia fotbalului din fiecare localitate

 3. CINE ISI MAI AMINTESTE DE SEDINTA DELAGATILOR AJF CALARASI! Sa vedem acum daca SE RESPECTA Hotararea Adunarii Generale a delegatilor la inceputul campionatului unde s-a mentionat ca pentru fiecare neprezentare la meciurile de juniori pe parcursul campionatului de fotbal din Liga IV, ECHIPELE DE SENIORI VOR FI DEPUNCTATE CORESPUNZATOR la finalul campionatului. Altfel va arata clasamentul si echipele care se lupta pentru baraj si/sau evitarea retrogradarii. URGENT ASTEPT REACTII !!!