SPORT — 5 iunie 2013 at 12:31

Oroianu: "Tatu nu pleaca de la echipa"

by

Gabriel Oroianu, primarul comunei Valcelele, nu este de acord cu demisia lui Nelu Tatu din functia de presedinte al Asociatiei Sportive Spicul Valcelele. Acesta sustine ca echipa ce joaca in Seria B a Categoriei Remorca trebuie sa-si continue drumul impreuna cu Tatu, despre care spune ca nu este la prima demisie. Partida dintre Spicul si Dunarea Gradistea a fost castigata la masa verde de catre formatia oaspete dupa ce gazdele au fugit de pe teren la scorul de 4-4.

„Domnul Tatu trebuie sa aduca probe ca eu si cu domnul Vasile Iliuta i-am reprosat ca a luat bani de la Gradistea. Dansul si-a mai dat demisia si din functia de consilier local, iar daca se supara isi da demisia si din functia de sot. Cand este nervos, reactioneaza foarte urat. Cred ca o fost o declaratie data la suparare. Eu spun ca Tatu nu pleaca de la echipa. Deocamdata nu si-a inaintat demisia in scris, iar daca va face acest lucru eu nu voi fi de acord si nu o voi aproba. El trebuie sa mearga in continuare cu echipa”, sustine Oroianu, care a incheiat cu o declaratie de dragoste. „Spicul Valcelele nu poate exista fara Nelu Tatu, asta sa fie clar!”
Constantin Corbu, primarul comunei Gradistea, neaga orice implicare in blatul administrativ petrecut la Floroaica. „Nu facem noi asa ceva. E problema celor de la Valcelele. Trebuie sa-si rezolve singuri problemele. Noi acum vrem sa ne concentram la meciul din ultima etapa, ca sa ajungem la baraj. Pe mine ma intereseaza doar Dunarea Gradistea”, a spus Corbu.
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *