SPORT — 5 iunie 2013 at 05:34

Motataianu are intotdeauna dreptate

by

Ziaristul Laurean Motataianu, secretar al clubului Dunarea Calarasi, sustine ca formatia antrenata de catre Mirel Condei a incheiat pe locul 4 in clasamentului final al Seriei C2. Cel mai important ziarist sportiv din judetul Calarasi isi motiveaza opinia prin articolul 28 din ROAF, iar noi nu ne permitem sa-l contrazicem. Este dureros insa ca un om care trebuie sa fie liantul de legatura dintre presa si Dunarea Calarasi nu vorbeste cu subiect si predicat. Nu comentam opiniile lui Laurean Motataianu, le preluam de fiecare data si il asiguram de tot respectul nostru. De asemenea, Sorin Anghel isi cere scuze ca nu apreciaza revolutia din bidinea petrecuta la Dunarea Calarasi in ultimul sezon.

Click aici pentru mai multe detalii!

No Comments

 1. mare realizare locul 4 in liga 3. tot comunist ai ramas colonele de fapt asa sunteti toti acolo,un cuib de viespi.

  • Marti, 11 iunie, Comitetul Executiv al FRF va aproba componenta finala a clasamentului Seriei C2, cu Dunarea Calarasi pe locul 5. Ce va face Dunarea Calarasi? Se va duce la TAS?

  • vecin cu Borcea

   Bravo Dorule…

 2. nea motzi, du-te la tas =)) auzi ce problema are asta…

 3. tot el facea scandal cand a fost discutia cu banii lu anghel de la brasov care avea d eluat o mie de euro si nea moti nu a vrut sa ii dea si a cheltuit bani la federatie de pomana
  adica am fost si si
  adica na avut dreptate si asa e si acum