SPORT — 2 iunie 2013 at 18:06

Dor Marunt – Ciocanesti 4-4 VIDEO!!!

by

No Comments

 1. ticule lasa pe altii sa joace ca franezi jocul,tu ai strricat echipa asta pt ca ai jucat tu mereu si ai pus capitan un jucator fara experienta si fara autoritate in fata colegilor,dak nu poti de ce nu te lasi ? dute sa faci handbal si atletism cu cei mici de la ceacu.

 2. Nu exista posibilitatea de a posta si o varianta mai lunga a inregistrarii meciului? Sa vada si cititorii site-ului ce presiune se pune pe arbitri la meciurile de acasa ale echipei din Dor Marunt. Altfel, meciul pare ca s-a desfasurat in cea mai mare ordine si disciplina, insa realitatea nu a fost deloc asta.

  • nu ii obliga nimeni sa se faca arbitri

   • Nu vorbesc despre deciziile unora sau altora, ci doar de prezentarea contextului in care unii isi desfasoara activitatea. Mi s-ar parea corect sa fie postata si inregistrarea cu circul facut de oficialii echipei gazda (inclusiv primarul si viceprimarul) in timpul celei de-a doua reprize si de la sfarsitul meciului.

    • Eu prefer sa apreciez faptul ca arbitrul asistent Catalin Ion a judecat foarte bine la faza din care a iesit golul de 2-0.

 3. bv dor marunt sunteti o echipa exceptionala tinetio tot asa bv..:):)