SPORT — 2 iunie 2013 at 18:22

Au promovat Oltenita si Unirea

by

Cu o etapa inaintea finalul de sezon in Categoria Remorca stim deja numele echipelor care vor promova in Liga Tractoristilor. CSM Oltenita a dominat Seria A, in vreme ce Soimii Unirea n-a avut rival in Seria B. La barajul pentru promovare vor merge Libertatea Belciugatele, locul doi in Seria A, si, foarte probabil, Dunarea Gradistea, din Seria B. Despre modul in care va ajunge formatia lui Nelu Baraitaru pe locul al doilea vom povesti maine.

Promovarea Oltenitei reprezinta un castig pentru intreg fotbalul calarasean. CSM are in spate un oras cu peste 20.000 de locuitori, iar misiunea sa in Liga Tractoristilor nu va fi tocmai usoara. Pe langa presiunea publicului, oltenitenii vor avea de luptat si cu trecutul glorios al unui oras care in urma cu 40 de ani era in Liga a II-a. Cele mai mari probleme ale Oltenitei vin din interior.
Soimii Unirea este finalista Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu si a demonstrat ca poate face fata fara probleme in Liga Tractoristilor. In etapa de sambata, cei de la Unirea au fost insa zdrobiti de catre echipa din Dichiseni. Soimii au fost jumuliti de pene printr-un 4-0 care nu lasa loc de alte comentarii. Conducerea administrativa a localitatii si-a propus sa aduca mai multi jucatori de valoare in aceasta vara.
Libertatea Belciugatele n-a fost capabila sa incurce pe Oltenita, iar impresia generala este ca promovarea unei astfel de echipe in Liga Tractoristilor nu este tocmai sanatoasa. Libertatea isi desfasoara meciurile de pe teren propriu pe camp, pe unul dintre cele mai proaste terenuri de joc din judetul Calarasi. Dunarea Gradistea este un brand in fotbalul judetean, are in palmares doua titluri de campioana judeteana, insa trecutul sau glorios a fost tarat in noroi la Floroaica.

No Comments

  1. a fost jaf mare la floroaica..blat pe fata.bv la jucatori ca au fost corecti si nu au acceptat ,, cinstea,, celor care vor sa promoveze …rusine lor.fotbalul trebuie jucat de placere nu pe carnati.RUSINE TATU

  2. Libertatea Belciugatele in cazul in care promoveaza isi va face terenul asa cum trebuie pentru Liga Tractoristilor 🙂 !