SPORT — 25 mai 2013 at 17:47

Nu-l injurati degeaba pe Ungureanu!

by

Victoria Chirnogi s-a despartit cu o infrangere de publicul din Chirnogi. Urban Titu a invins cu 1-0 in aceasta dupa-amiaza si asteapta acum decizia FRF cu privire la depunctarea formatiilor din judetul Ialomita, Viitorul Axintele si Rapid Fetesti, pe motiv ca acestea nu au activat in campionatele dedicate juniorilor C, D, si E. Nici chirnogenii nu au jucat in competitiile juniorilor mici, la fel cum nu a jucat nici Dunarea, insa cele doua formatii calarasene nu pot retrograda deoarece, cu o etapa inaintea finalului de sezon, Rapid Fetesti are numai 32 de puncte, in vreme ce Chirnogiul are 35, iar Calarasiul 39.

In ultima etapa, Chirnogiul joaca in deplasare, cu Sportul Studentesc II, si poate sa piarda acea partida. In cazul in care Fetestiul trece de Dunarea, ialomitenii vor ajunge la egalitate de puncte cu Victoria, numai ca elevii lui Virgil Nitoi sunt avantajati de rezultatele din meciurile directe si vor scapa de retrogradare. Ca urmare, cine s-a suparat pe jucatorii de la Chirnogi astazi n-are decat sa fie suparat in continuare. Dambovitenii au castigat printr-un gol inscris din offside. Victoria putea obtine un egal, dar penalty-ul executat de catre Petre Ungureanu a fost aparat de catre portarul oaspetilor.
Chirnogiul a scapat de retrogradare! Autoritatile locale au aprobat doar un miliard de lei vechi pentru echipa de fotbal, insa conducerea clubului va face tot posibilul ca Victoria sa evolueze si in sezonul viitor in Liga a 3-a. Acum ramane de vazut care va fi componenta bancii tehnice si ce jucatori vor mai accepta sa evolueze la o echipa unde nu exista posibilitatea acordarii de prime de joc. Cea mai grea meserie din lume este aceea de presedinte la Victoria Chirnogi.

Comments are closed.