SPORT — 24 mai 2013 at 18:24

Spuneti-ne minutele! Marcatorul il stim.

by

Metaloglobus a pregatit meciul de la Calarasi ca pe o adevarata finala. Dupa antrenamentul de marti, toata echipa s-a adunat in jurul unui gratar si nu s-a lasat dusa spre casa pana spre lasarea intunericului. La sedinta de pregatire de ieri, jucatorii lui Leo Strizu si-au etalat calitatile la tenis cu piciorul. La toate acestea, se mai adauga si faptul ca bucurestenii nu au avut in lot la meciul cu Dunarea trei titulari care nici macar nu au facut deplasarea, fiind suspendati.

Elevii lui Mirel Condei n-au avut deloc o misiune usoara impotriva formatiei din Capitala. Ca de fiecare data cand Dunarea castiga, „Super Mario” Serban face spectacol. Daca el inscrie, poti sa deschizi linistit calculatorul, sa accesezi site-urile de pariuri si sa mizezi bani multi pe victoria Calarasiului. La meciul cu Metaloglobus, atacantul in varsta de 30 de ani a deschis scorul in minutul 18, dar oaspetii au reusit sa restabileasca egalitatea inainte de pauza. Imediat dupa pauza, Marin Tudor a facut 2-1, dar bucurestenii, care n-au mai jucat teatru ca la meciul cu Juventus Colentina, au egalat din nou.
Cand nimeni nu mai credea intr-o victorie a Dunarii, Super Mario a scapat singur cu portarul advers si a fost faultat in suprafata de pedeapsa adversa. Tot el a marcat si a declansat fiesta la Calarasi. Daca Serban reuseste sa obtina prelungirea contractului ce ii expira la finalul contractului, angajatii clubului vor avea o misiune mult mai usoara in sezonul viitor. Atunci cand ziaristii vor suna sa ceara amanunte despre rezultatele echipei, vor cere sa li se spuna doar minutele. Marcatorul se stie intotdeauna. „Super Mario” Serban.
Dunărea Călăraşi – Metaloglobus 3-2
M. Şerban (18, 90+1 – pen.), M. Tudor (48) / A. Raicu (42), Al. Potecea (52)
Juventus Buc. – Rapid Feteşti 5-0
S. Rotaru (35), Fl. Anghel (38, 73), M. Drăguţ (46), D. Burlacu (80)
Rapid II – Sportul Studenţesc II    0-3*
CSM Focşani – Viitorul Axintele    0-3*
Eolica Dobrogea – Gloria Buzău    0-3*
Victoria Chirnogi – Urban Titu
, se dispută mâine, de la ora 18:00.
CSM Râmnicu Sărat stă.

No Comments

  1. Meciul urmator sa puna cineva cate un maner la mingii…sa poata juca si SILVA ceva =))))