SPORT — 23 mai 2013 at 09:15

Dunarea Ciocanesti a taiat Harbuzul

by

Dupa esecul din meciul cu Venus Independenta, conducerea celor de la Dunarea Ciocanesti a luat masuri foarte dure impotriva jucatorilor care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Astfel, Marius Costache si Victor Harbuz au fost exclusi din lot de antrenorul Aurel Jecu. Cei doi au evoluat cu fundasi laterali impotriva Barcelonei de Calarasi si sunt banuiti ca nu si-ar fi aparat corect sansele.

La primul gol al celor de la Independenta, Harbuz, care a evoluat ca fundas stanga, si-a parasit zona, oferindu-i adversarului sau direct posibilitatea de a centra pentru Gheorghe Badea, cel ce a reusit sa deschida scorul. La golul de 2-1, reusit de catre Dorobantu, Marius Costache nu a incercat in nici un moment sa-si atace adversarul. Golul din care Independenta a facut 3-1 a venit la capatul unei faze in care Victor Harbuz s-a oprit din joc, desi mingea s-a aflat la numai cativa metri de el. Costache si Harbuz au evoluat la Rapid Galatui pe vremea cand aceasta formatie era antrenata de catre Ilie Zeciu, cel care pregateste acum pe Venus Independenta.

No Comments

  1. degeaba incearca ciocanesti sa gaseasca scuze. aia erau slabi iar vanus prea buna. dar mai ales se cheltuiau bani cu ei aici e secretul. pe ticu sau pe portar de ce nu ia exclus ca au fost la fel de slabi.

  2. Ciudat deoarece Marius Costache este inca golgheterul echipei daca nu ma insel. Din atacant a ajuns fundas lateral si vor sa dea si randament in conditiile in care nu mai jucase de ceva timp si a avut in fata jucatori mult mai valorosi. Daca alegerea este de ordin financiar, atunci este de inteles si absolut normala decizia.

  3. Am toata increderea in verticalitatea antrenorului (aurel jecu). Toate deciziile sale vor relansa echipa pt viitor.

    • Nimeni ,nu poate cunoaste situatia echipei mai bine, ca si antrenorul ei. Auroaie este legat sufleteste de acest club si niciodata nu ar renunta la lupta sportiva. Trebuie, alaturi de Adrian Gatlan si ceilalti din stafful tehnic, sa fie lasat sa decida lotul pt viitorul campionat in care sunt convins ca poate relansa lupta pt câştigarea titlului. Am toata increderea si sunt convins caci va reusi.