SPORT — 19 mai 2013 at 11:13

Ionut Prefac: "M-a lovit in falca"

by

Atacantul Avantului Dor Marunt, Ionut Prefac, a iesit cel mai sifonat din meciul pe care formatia sa l-a disputat ieri la Dragos Voda. Atacantul sustine ca a fost lovit cu pumnul in falca de catre un spectator. In urma acestui incident, echipa oaspete s-a retras de pe teren. Cazul va fi dezbatut de catre Comisia de Disciplina a AJF Calarasi in sedinta ce va avea loc marti seara. Mai mult ca sigur, gazdele vor castiga meciul cu 3-0.

„Am fost lovit, dar foarte putina lume a vazut acest lucru deoarece mingea era la poarta noastra, toti erau atenti acolo, iar eu eram in careul gazdelor. M-a lovit in falca cu pumnul, dupa care a fugit imediat. A dat miseleste, pe la spate. Am fost surprins, altfel as fi incercat sa ma apar. N-a fost barbat. Nu ma asteptam sa traiesc asa ceva pe un teren de fotbal. Nu il voi da in judecata. Eu joc fotbal de placere si nu am timp sa pierd timpul prin tribunale cu tot felul de nebuni”, a povestit Prefac. Acuzat de cei de la Dragos Voda ca l-ar fi injurat pe unul dintre „asistenti”, jucatorul se apara. „Am avut un schimb de replici cu arbitrul asistent, dar nu l-am injurat grav, doar i-am spus ca este nesimtit”.
 

No Comments

  1. „Probabil gazdele vor castiga” insa sa nu uitam cazul Galamaz de la Ploiesti. Deci se poate sa fie sanctionata si echipa gazda.

  2. da asa e normal ar trebui sa piarda gazdele pt aceasta fapta tinand cont k a lovit pe unul din jucatori adversi nu uitati cazul ( petrolu…steaua.)…asa k va rog faceti dreptate ..deci 3-0 pt dor marunt la masa verde fara discuti..

  3. nu cred ca steaua s-a retras de pe teren atunci

  4. muppets show

    nu cred ca e relevant ca cei din Dor marunt s-au retras de pe teren….ei asa au considerat pt ca s-a pus integritatea jucatorilor in teren,asa fiecare echipa gazda ia la pumnii jucatorii echipei oaspete pana ies singuri de pe teren si castiga meciul la masa verde.Parerea mea este ca cei din Dragos Voda trebuie sa suporte consecintele,puteau sa se mai abtina 5 min pana se incheia meciul.

  5. asta ee nui nik vine toamna si se vor intoarce in infern la dor marunt o sa vedeti atunci macel…:)))):)))

  6. nelufotomodelu

    lasa ca se revanseaza gascanu, via solomon