SPORT — 19 mai 2013 at 10:17

"Arbitrul ne-a furat ca in codru"

by

Viceprimarul comunei Dor Marunt, Nicolae Grigore, sustine ca arbitrajul nu a fost deloc impartial la meciul pe care formatia sa l-a sustinut ieri la Dragos Voda. Avantul s-a retras de pe teren in minutul 87, la scorul de 2-1, dupa ce un spectator a patruns in suprafata de joc si a avut o altercatie cu Ionut Prefac, atacantul formatiei oaspete. „Ne-a furat arbitrul ca in codru. Ne-a anulat un gol valabil, perfect valabil, si se ridica offside la fiecare faza. N-am vazut niciodata asa ceva. Am iesit de pe teren pentru ca un jucator de la noi a fost lovit de un spectator”, a declarat Grigore.

Antrenorul oaspetilor, Ionut Constantin, este foarte suparat pe arbitrul Mirel Anghel. „Noi am fost oameni pana acum cu toti cei care au venit la Dor Marunt, indiferent ca a fost vorba despre echipa oaspete sau despre brigada de arbitri. Dupa meci, i-am invitat pe toti la o bere. Ne place sa ne despartim prieteni pentru ca nu avem nimic de castigat. Doar jucam fotbal. De acum inainte, vom schimba foaia. Brigada de arbitri o sa se schimbe la sosea, nu in vestiarele de la stadion. Asa bataie de joc nu am vazut in viata niciodata”, sustine tehnicianul Avantului Dor Marunt.
 
 

No Comments

  1. Infloresti prea mult ! Golul care spui tu ca a fost perfect valabil , nu a fost chiar asa valabil pt ca atacantul vostru i.si reactivase pozitia de ofsaid in care se afla si nu cred k asistentii au fost chiar asa Ceferisti ! Eo zic sa nu acuzati arbitrajul pt faptul k ati pierdut ! Daca erati intradevar asa o ekipa de speriat trebuia sa invingeti cu toata opozitia arbitrilor ! Iar cu iesitul de pe teren , ati facut o mare prostie ! ati iest din cauza frustrarii si ratarilor pe care le.atti avut ! De ce nu spuneti ca la 0-1 atzi avuto singur cu portarul si ati ratat ! Daca se facea 0-2 nu se supara nimeni ! In concluzie asta e fotbalul !

    • Voi, cei de la Dragos Voda, ar trebui sa nu comentati. V-a facut cinste arbitrajul pe care l-ati avut. Daca imi aduc bine aminte, voi v-ati cam accidentat cu totii pe la Independenta (pe la vreo 10-0) astfel incat meciul sa fie intrerupt din lipsa de jucatori. Meritati sa jucati in Liga 6-a

  2. Domnul viceprimar de la Dor Marunt dvs ati ajuns sa criticati arbitrajul o jumatate de campionat v-a arbitrat Solomon, care este arbitrul de casa al echipei .La Sohatu nu a dat drumul la joc pt ca numai dumnealui a constatat ca asistenta medicala nu este ok se pare ca nu stiti sa perdeti ,cu Modelu ati avut 5-1 si s-a terminat 5-5 tot arbitrii v-a furat ?O JUMATATE DE CAMPIONAT ati castigat numai cu arbitrii

  3. eu zic sa nu il admonestam cu vorbe grele pe dl vice de la Dor Marunt,nu este de acuzat pt protestele la adresa arbitrajului,sa nu uitam ca isi are originile pe langa o stana de oi,pe langa un tractor antic(tot respectul pt tractoristii si ciobanii care castiga un ban cinstit),dar acest individ care in tur ne zambea fals si ne ura „bun venit in kosovo,bun venit in budesti” a uitat ca ascundea atunci mingiile de rezerva,a uitat jocul peste limita regulamentului al echipei sale,tolerat tot de o brigada asa „nemernica „precum cea din retur si nu in ultimul rand nu va intelege niciodata fenomenul „FOTBAL”,as fi curios sa explice ce este offside-ul reactivat(deja cred ca cer prea mult,cred ca offside sau reactivat ar fi suficient,sa aleaga unul din termeni)