SPORT — 16 mai 2013 at 11:28

CSS Calarasi, esec cu Extrem Baia Mare

by

Dupa doua zile de exceptie, handbalistii de la CSS Calarasi au pierdut meciul de astazi, disputat in fata celor de la Extrem Baia Mare. Maramuresenii s-au impus cu 30-25, dominand autoritar partida. Portarul Coveianu a avut o prestatie foarte slaba, dupa ce ieri a fost un adevarat inger pazitor. Publicul prezent la Sala Polivalenta din Calarasi s-a aratat dezamagit de atitudinea elevilor lui Ioan Bota.

Calarasenii au avut un joc haotic, presarat cu multe fortari in atac, aruncari inalte si pase neglijente. Impresia celor ce au asistat la joc a fost aceea ca CSS Calarasi si-a dorit sa piarda acest joc pentru a intalni Rom Cry Brasov in semifinalele turneul final de handbal masculin destinat juniorilor mari. In cel de-al doilea meci al Seriei I, Steaua Bucuresti a trecut cu 46-41 de Universitatea Cluj-Napoca.
UPDATE: Maine vor avea loc urmatoarele doua semifinale: Extrem Baia Mare – CSS Sighisoara (ora 13:00) si CSS Calarasi – Rom Cry Brasov (ora 15:00). Le meciurile de astazi a asistat si Ali Nurhan, directorul sportiv al celor de la HCM Constanta. Formatia de pe Litoral a obtinut semnatura lui Alexandru Somlea, de la Universitatea Cluj-Napoca, jucator ce poate evolua ca inter stanga si coordonator de joc.
Informatii oferite cu amabilitate de la fata locului de catre Mircea Brandusa. 

No Comments

  1. =)))) aruncari inalte si pase neglijente ??? tot ce au aruncat a fost pe poarta,dar portarul a aparat o parte,oricum prea putine aruncari si pase gresite chiar nu au fost…meciul s-a jucat la 26-25 cand dupa mai multe interventii bune ale portarului nostru am ratat un 7 m 😉 dupa care nu am mai marcat iar ei s-au desprins… Cum poti spune ca au vrut sa piarda pentru a juca cu Brasov cand in ultimul meci disputat intre aceste 2 echipe , brasovenii au invins la 6 goluri??? Brandusa a vazut alt meci sau poate era preocupat sa vorbeasca la microfon,oricum neintelegandu’se ceea ce spune!