SPORT — 15 mai 2013 at 09:47

Cei sapte magnifici de la Calarasi

by

CSS Calarasi a invins cu 43-35 pe Universitatea Cluj – Napoca, asigurandu-si astfel calificarea in semifinalele turneului final destinat juniorilor mari, competitie ce se desfasoara in aceste zile la Calarasi. Handbalistii calaraseni au predat o adevarata lectie de handbal adversarilor din Transilvania si asteapta acum sa afle numele echipei cu care se vor duela in semifinale. Cel mai probabil, acesta va fi CSS Sighisoara.

In jocul formatiei calarasene a stralucit portarul Coveianu si pivotul Andrei Voinea. Partida a fost urmarita din tribuna si de catre primarul Calarasiului, Daniel Dragulin, care s-a aratat incantat de jocul prestat de catre Garbocea si Culcea. Un aport important la victoria formatiei antrenate de catre Ioan Bota l-au avut Vasile, Varghida, Calusaru si Jecu. CSS Calarasi a ratat patru lovituri de la sapte metri in prima repriza, atunci cand a avut si doua eliminari de cate doua minute.
UPDATE: In cel de-al doilea meci al zilei, Steaua Bucuresti si Extrem Baia Mare au incheiat la egalitate, scor 28-28. Acest rezultat de egalitate avantajeaza pe CSS Calarasi, care nu mai poate pierde sub nici o forma calificarea in semifinalele competitiei. 
UPDATE 2: In Seria a II-a, Rom Cry Brasov a trecut cu 50-33 de CSS Galati, iar CSS Sighisoara a invins pe Marta Baia cu 36-37.
Informatii puse la dispozitie cu amabilitate de catre Mircea Brandusa.

Comments are closed.