SPORT — 14 mai 2013 at 13:23

Serban, sfatuit de Costica Stefan

by

Presedintele Dunarii Calarasi, Costica Stefan, a fost prezent sambata la derby-ul Ligii Tractoristilor, desfasurat intre Dunarea Ciocanesti si Venus Independenta, scor 2-4. Conducatorul echipei fanion a judetului a sosit la stadionul din Ciocanesti cu putin timp inainte de startul jocului si a fost nevoit sa vada meciul din picioare, asa cum au facut aproape jumatate dintre spectatorii prezenti la partida ce n-a reprezentat altceva decat finala campionatului judetean.

Costica Stefan era imbracat lejer, purta o pereche de ochelari moderni si transmitea multa bucurie celor din jurul sau. „Sunt foarte bucuros pentru ca am castigat meciul cu Axintele. Toata saptamana i-am zis lui Marian Serban sa traga la poarta atunci cand este in interiorul careului. I-am explicat ca asta este treaba unui atacant, sa traga la poarta. Imi pare bine ca m-a ascultat si a reusit sa marcheze trei goluri. Daca intr-un meci ai zece ocazii de a trage la poarta din interiorul careului, nu se poate sa nu marchezi de cateva ori. Eu am invatat lucrul acesta de la antrenorii pe care i-am avut pe vremea cand jucam fotbal. Daca stai sa iti potrivesti mingea de o mie de ori cand esti in fata portii, ai mari sanse sa ratezi pentru ca ii dai adversarului mai mult timp de reactie”, a explicat Costica Stefan.
Contractul lui Marian Serban cu Dunarea Calarasi expira in vara acestui an, iar conducatorii clubului nu stiu daca ii vor prelungi angajamentul atacantului in varsta de 30 de ani. Jucatorul mai are o oferta de la Callatis Mangalia, formatie care la 19 iunie va disputa meciul de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a impotriva celor de la Vointa Cocora, campioana judetului Ialomita, pe stadionul din Calarasi.

Comments are closed.