SPORT — 14 mai 2013 at 01:22

Bogatu si Costica Stefan, Tom si Jerry

by

S-a suparat careva pentru ca am spus despre Dunarea ca e un cuib de vipere? Bineinteles ca nu! Acum, ca sa aratam ca si noi avem destul venin in pix, spunem ca in meciul cu Axintele s-a cunoscut ca nu a jucat Mircea Stefan. Si mai spunem ca a contat faptul ca Virgil Bogatu i-a oferit lui Mirel Condei cele mai bune informatii despre adversarul intalnit vineri.

Din pacate, la Calarasi lucrurile intra pe fagasul normal exact atunci cand nu mai este nimic de facut. Victoria cu viitoarea „divizionara B” conteaza doar pentru cariera de tehnician  lui Mirel Condei. Este total gresit sa incepem acum sa sustinem ca la Calarasi exista acum o echipa frumoasa, cu un viitor stralucitor. Asa ceva se face numai cand mai castiga „nationala” cate un meci.
Acum, Dunarea a castigat datorita lui Marian Serban, autorul celor trei goluri, datorita lui Mirel Condei si lui Virgil Bogatu. Actualul si fostul antrenor nu privesc Dunarea ca pe o femeie pe care trebuie sa se certe ca doi barbati. Pentru ei, Dunarea e mama, iar ei trebuie sa o tina in viata, asa bolnava cum e ea.
De 15 ani, de cand zace in Liga a 3-a, Dunarea sufera. Pe principiul „eu te-am facut, eu te omor”, conducatorii sunt cei care trebuie sa insanatoseasca clubul. Interventiile chirurgicale sunt intotdeauna de evitat, motiv pentru care nici presedintele Costica Stefan nu trebuie sa apeleze la asa ceva. Condei, pe post de „principal”, si Bogatu, drept „coordonator”, fac o echipa excelenta impreuna.
Numai ca sarcina trasata acum de Stefan lui Bogatu este una fara rost. Decat sa-l trimita pe antrenor la meciurile adversarilor Dunarii din etapa viitoare, presedintele ar face bine sa-l puna pe Bogatu sa urmareasca jucatori ce ar putea fi transferati in vara la Calarasi. Acum, lotul echipei este foarte slab. Daca vrea sa faca performanta, Stefan trebuie sa aduca jucatori buni, sa-i oferteze. Daca vrea sa faca doar lucruri de mantuiala, sa-l trimita pe Bogatu sa vada si pe Metaloglobus ori Fetesti.
Dunarea nu e cu mult schimbata fata de anul trecut. Ni se baga sub nas o spoiala ce dispare la prima ploaie. Campionatele de juniori republicani sunt in faza play-off-ului. Nimeni de la Calarasi n-a „indraznit” sa se duca la vreun meci, sa zareasca vreun jucator ce ar putea juca din vara la Dunarea. Nimeni, asta o sa ajunga echipa asta. De ce? Pentru ca e condusa de nimeni, antrenata de nimeni, pentru ca nu transfera pe nimeni, nu mai atrage pe nimeni, nu mai intereseaza pe nimeni.
De cand Bogatu a fost „promovat” antrenor coordonator, presedintele Costica Stefan n-a mai vorbit cu fostul tehnician al Dunarii. Ruptura dintre cei doi este evidenta. La meciul dintre Ciocanesti si Independenta, scor 2-4, cei doi angajati ai echipei fanion a judetului s-au evitat reciproc. Lumea fotbalului este mica, iar derby-ul de sambata a fost ca o nunta la care fiecare s-a salutat cu fiecare. Doar Bogatu si Costica Stefan s-au facut ca nu se cunosc unul pe altul. Asta este adevarul despre marea familie numita Dunarea Calarasi. Stanga nu vorbeste cu dreapta, iar noi ne minunam de ce jucatorilor nu le pasa de fotbal.
 

Comments are closed.