SPORT — 13 mai 2013 at 09:16

Calarasiul, la baraj cu Tulcea!

by

Luna aceasta, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal va aproba propunerile Compartimentului de Competitii cu privire la organizarea jocurilor de baraj pentru promovarea in Liga a III-a. Neoficial, tintarul meciurilor este cunoscut, insa oficialii de la Casa Fotbalului nu doresc sa acorde prea multe informatii. Desi initial se vorbea despre o „imperechere” intre Ilfov si Calarasi, lucrurile s-au schimbat vineri dimineata.

In proportie de 90%, campioana Ligii Tractoristilor va intalni pe 19 iunie echipa castigatoare a campionatului judetean Tulcea. Acum se poarta negocieri cu privire la locul in care va avea meciul. Dobrogenii isi doresc ca partida sa se dispute la Constanta, in vreme ce de la Calarasi se trag sforile pentru ca jocul sa se desfasoare in judetul Braila. „Noi stiam ca cei de la Ilfov vor sa joace cu noi. Acum ma bucura faptul ca vom da baraj cu cei de la Tulcea pentru ca ne dorim sa promovam. Daca vom castiga meciul de baraj, vom evolua in Liga a III-a. O sa mergem si cu caruta la meciuri, daca va fi nevoie. Ne dorim foarte mult sa jucam macar un an in Liga a III-a. Ne va fi greu, dar cu salarii mai modeste cred ca vom face fata. Noi nu ne dorim sa jucam meciul de baraj la Constanta. Cand am jucat cu Eolica Baia acolo nu am fost tratati asa cum se cuvine. Ar fi mai bine sa jucam la Braila”, a declarat Ion Radu – Slick, presedintele lui Venus Independenta.
Interesant este ca echipele aflate in fruntea campionatelor judetene din Tulcea si din Calarasi se afla intr-o situatie identica. Unirea Casimcea, la fel ca Venus Independenta, a castigat anul trecut meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a, dar nu s-a inscris in competitia organizata de catre FRF din motive financiare, iar acum se afla pe prima pozitie in clasament, cu mari sanse de a castiga inca un titlu. Acum ramane de vazut daca Independenta si Casimcea vor avea dreptul sa se prezinte la meciul de baraj programat la 19 iunie.

No Comments

  1. si a mai fost la meci iencsi? nu cred ca aia veneau degeaba sa vada calarasiul daca nu stiau ceva sigur. daca e asa cred ca tulcea e mai slaba ca ilfovul sau bucurestiul.