SPORT — 9 mai 2013 at 04:52

Pentru public, fara bani!

by

De cand a aparut informatia ca si locul 9 te poate trimite in campionatul judetean, apele au devenit din nou agitate in Liga a 3-a. In Seria a II-a, acolo unde evolueaza Victoria Chirnogi si Dunarea Calarasi, nu sunt insa probleme daca ne gandim ca spre Liga a 4-a vor pleca doar 3 dintre cele 6 ocupante ale locurilor 9. In comparatie cu celelalte „grupe”, in seria noastra echipele aflate in subsolul clasamentului au adunat destul de multe puncte.

Pentru a nu aparea surprize, Dunarea si Chirnogi trebuie sa mai stranga cate 4 puncte pentru a scapa in mod cert de retrogradare. Bine, la cata ceata este in fotbalul romanesc la aceasta data, nu ne vom arata mirati daca la vara, inaintea inceperii noului sezon, FRF va anuntat, din nou, ca este nevoita sa reprimeasca in competitie echipele care au retrogradat.
In acest moment, patru echipe fug ca dracu de tamaie de locul 9. Este vorba de Titu, Juventus Bucuresti, Chirnogi si Dunarea Calarasi. Etapa ce va avea loc maine poate incheia orice discutie despre retrogradare. Urban Titu intalneste pe teren propriu pe Metaloglobus Bucuresti. In cazul in care dambovitenii nu castiga, si-au „asigurat” locul 9. Cine are insa un milion de euro pe card, ii poate paria linistit pe victoria gazdelor.
Mirel Condei a nimerit la Dunarea intr-un moment deosebit de dificil. Maine, la Calarasi soseste Viitorul Axintele, formatia care a dominat autoritar acest campionat. Este hazardant sa ne asteptam la o victorie a gazdelor, insa jucatorii trebuie sa demonstreze ca nu isi primesc salariile degeaba. Publicul nu doar ca vine sa ii urmareasca meci de meci, dar ii mai si plateste pe jucatori.
La Chirnogi viitorul este sumbru. Primarul Irinel Roman nu este interesat de fotbal, iar moralul jucatorilor este la pamant. Cand faci Pastele fara bani, fotbalul este ultimul lucru la care te mai gandesti. Sambata, chirnogenii vor da piept cu revelatia acestui campionat, Rapid Fetesti. Se intalnesc cele mai amarate echipe din Seria a II-a a Ligii a 3-a. Spectacolul se naste insa din saracie, asa ca partida de la Chirnogi chiar trebuie vazuta.

Comments are closed.