SPORT — 9 mai 2013 at 02:00

Iencsi vine la derby-ul tractoristilor

by

Meciul dintre Dunarea Ciocanesti si Venus Independenta, programat sambata, cu incepere de la ora 18:00, starneste interes nu doar la nivelul judetului Calarasi. „Finala” Ligii Tractoristilor este un joc ce ii intereseaza chiar si pe oamenii de fotbal din judetul Ilfov. In acest sens, oficialii celor de la CS Popesti – Leordeni, formatie ce are ca obiectiv promovarea in Liga a III-a, pentru a vedea la lucru cele mai bune echipe ale judetului Calarasi.

Provenind dintr-un fotbal sarac, viitoarea campioana a Ligii Tractoristilor porneste cu sansa a doua la barajul pentru promovarea in Liga a III-a. Cunoscand acest lucru, echipele fruntase din judetul Ilfov trag sforile la nivelul FRF pentru a intalni la baraj pe Dunarea Ciocanesti sau Venus Independenta. Deocamdata, de la Casa Fotbalului nu s-a comunicat nimic oficial. Cert este ca anul acesta, campioana judetului Calarasi nu poate juca cu campioanele din Constanta, Tulcea si Giurgiu.
CS Popesti – Leordeni va fi reprezentata la meciul de la Ciocanesti atat de oamenii din staff-ul administrativ, cat si de catre conducerea tehnica. Antrenor principal este Adrian Iencsi, fostul fundas al echipei nationale si al celor de la Rapid Bucuresti. Tehnicianul a declarat la Radio Sport Total FM ca echipa pe care o antreneaza acum beneficiaza de conditii identice cu cele existente in acest moment la Otopeni si Buftea, formatii ce evolueaza in Liga a II-a.

Comments are closed.